سلام دوستان من مبلغی رو ب دوستی مدتها پیش قرض دادم اما هنوز بهم برنگردونده.قبل از این داستانم پیش اومده ک اطرافیانم ازم پول قرض گرفتن با تاخیر دادن !اما دیگه این مورد اخر حسابی عصبیم کرده حتی نسبت ب خودم و حتی اون کسی ک ازم قرض گرفته خشم دارم..این دور باطل از کجا میاد !!!!
سلام. از باورهاى غلط ؛ به هركى قرض بدى ، پس نمى ده/باور كمبود( عدم احساس فراوانى)/ عدم احساس ارزشمندى
باورهات رو اصلاح كن و اين مورد آخرى رو رها كن! تا زمانى كه بهش چسبيدى و هى نگرانى كه كى مى ده ، پس چى شد ، چطورى…. از اون دورتر مى شى ! رهاش كن
ممنونم عزیزم از راهنماییت .مساله دیگه من اینه ک این پول و برای تعویض ماشینم کنار گذاشته بودم و حالا بااین شرایط فعلا باید فکر عوض کردن ماشینمو از سرم بیرون کنم و نمیدونم تا زمانی ک پولم روپس بده قیمت ماشین افزایش داره یا نه ..همینه ک منو به شدت خشمگین کرده ک چرا توانایی نه گفتن ندارم !
اين صحبت تو دقيقا نشون مى ده كه باور فراوانى ت ضعيفه … روى چگونگى رسيدن به خواسته ت تمركز نكن! توجه و تمركزت رو بذار روى نتيجه …
انقدر هم خودت رو سرزنش نكن. اين تضاد پيش امد كه درسى بهت بده. درسش رو بگير ، باور فراوانى و احساس لياقت براى داشتن ماشين بهتر داشته باش و ديگه به اون پول فكر نكن ! اونوقته كه از راههايى كه خودت هم نمى دونى مسير رسيدن به خواسته برات باز مى شه…