سلام من از دو تا رشته درآمد دارم یکی آموزش و فروش تابلو های نقاشی روی چوب و دیگری دوخت سرویس های پارچه ای آشپزخانه، هم هنر جو دارم هم سفارش میگیرم هم با فروشگاه ها کار میکنم اما هیچ وقت پول قابل توجهی ندارم، همیشه مقروضم ،هنر جو ثبت نام میکنه و بعدش پشیمان میشه، آموزشگاه اول قول همکاری میده اما بعد شرایط مالی عجیب غریب برای قرارداد میذاره یا اصلا نمیتونه هنرجو جذب کنه، فروشگاهی که باهاش مدتها کار میکنم یهو بد حسابی میکنه و پولم و نمیده یا اینکه کلا سفارشاتش رو کنسل میکنه، هر راه درآمدی که جلوی روم قرار میگیره قبل از اینکه پول بیاره به شکل عجیبی بهم میخوره، من همیشه مشغول کارم اما انگار همیشه من بدو پول بدو اتفاق میفته، همیشه اون موقعیت مالی ای که حساب باز میکنم و براش نقشه میکشم به طرز ناباورانه ای به بن بست میرسه
امیدم رو از دست دادم، عاشق کارم هستم علی الخصوص نقاشی و آموزش اما هیچ وقت بیش از 200تومن ته حسابم نیست، باوجود اینکه هر کی از بیرون منو میبینه فکر میکنه راحت ماهی 20،30میلیون در میارم
ورکشاپ فرمان هم اولین دوره شرکت کردم، همون موقع نتایج مالی خوبی میگرفتم اما همیشه کوچیک و بقول معروف گنجشک روزی بودم در صورتی که هر دوتا رشته ای که کار میکنم فوق العاده درآمد زا هست اما همیشه تو مدار بی پولی و قرض و بدهی هستم، در ضمن تو بازاریابی محصولاتم هم ضعیف هستم و به دلیل بهم خوردن موقعیت های مالی ای که برام پیش میاد هیچ وقت پول کافی ندارم که دوره های تخصصی فروش و بازاریابی شرکت کنم
لطفاً راهنماییم کنید خیلی خسته شدم از این اتفاقات تکراری مالی