صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول قرارگرفتن درمداربی پولی قرض

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    mahdi123hashemi
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیرمن باکلی ورشکستگی بازازصفرشروع کردم بادوستم که توبنگاه بودکلی مشورت چندتازمین گرفتم کلی بدهکارشدم کلی قرض دارم هرکاریم میکنم این زمینهافروش نمیرن فقط باهزارتابدبختی تونستم یه زمینم معاوضه کنم زمینم که به طرف دادم روزی هزارتامشتری براش میادولی نمیدونم چرادست من فروش نمیره باکلی انرژی مثبت وارداین کارشدم ببخشیدوقت گذاشتین راه زندگیموبه کل گم کردم الان دیگه واقعاکم اوردم موندم چراهرکاری میکنم دست توهرکاری میذارم به بنبست میرسم ازصبح تاالان فقط توپیج دارم صحبتهاتون گوش میکنم مممنون اگه کمکم کنید

ياسمين
    مدیر

فقط خودت هستى كه مى تونى به خودت كمك كنى … يه روز گوش دادن به فايلها فايده نداره بايد چندين بار گوش بدى تا به جوابها برسى … باورهاى غلط و احساس حسرت و خشم و كينه و … رو حذف كن مشكلاتت از بين مى رن…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.توی تمام جمله هات کلمه ی منفی بدبختی هست پس جز خودت هیچکس مقصر نیست چون باور کردی که بدبختی وهمیشه با همین کلمه خودت رو قانع میکنی که من تلاش می‌کنم ولی با بدبختی نمیتونم کاری بکنم.
    باید فقط وفقط صب تا شب گوشت رو از فایلهای رایگان پر کنی باید فرکانس وانرژی درونیت رو بیاری بالا که بتونی درکنارش باورهای ثروت وپولت رو هم درست کنی اونوقته که با مدام گوش کردن مدارت عوض میشه وباورهای غلطتت عوض میشه.
    اگه میخوای تغییر کنه زندگیت از اولین فایل خودسازی ذهنی شروع کن وتکرار مستمر داشته باش مطمئن باش همه چیزت عوض میشه.

mahdi123hashemi
    مشارکت کننده

سلام واقعاممنونم ازشمالطف کردین کل فایل رایگان روگوش کنم یاخودسازی ذهنی باورتون نمیشه چندروزکلاگوش میدم ولی واقعاحرفتون درسته ذهنم اشفته شده

ياسمين
    مدیر

همهء فايلهاى رايگان رو بايد گوش كنى

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.