صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › قرآن
- این موضوع 6 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
Goli61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 12:06 #41243
HAmedeh95
مشارکت کنندهسلام دوستان فرکانس قران یعنی خوندن قرآن بازتابش به خودمون برمیگرده من آدمی بودم که قرآن زیاد میخوندم اما الان سه ماه قران نخوندم میش توضیح بدین سوال منو ممنون میشم
27/اسفند/1399 در 12:07 #43508Afrooz Saghir
مشارکت کنندهسلام عزیزم.
قرآن خوندن به خودی خود فرکانس و تاثیر و کارمایی نداره، بلکه احساسی که در اون لحظه از خوندنِ قرآن بهتون دست میده و آگاهیای که در اون لحظه کسب میکنید، در شما بازتابِ مثبت داره، قرآن خوندن زمانی خوبه که وقتی توی یک آیه میگه : سپاس خداوندی که پروردگارِ جهانیان است، تک تکِ کلمههاش ایمانِ مارو تقویت کنه، باورِ مارو قوی کنه و مارو به فکر ببره که خداوندی که پروردگارِ دنیای به این بزرگیه چقدر لایقِ سپاسگزاریه چقدر میشه بهش تکیه کرد و مسائل رو بهش سپرد،
خوندنِ همین یک ایه با تفکر و احساسِ خوب بهتر از روزی ۱۰۰ بار خوندنِ کلِ قرآن هست… چون باعث میشه قلبم قوی بشه27/اسفند/1399 در 12:08 #43509HAmedeh95
مشارکت کنندهممنونم افروز جون واقعا همینه عزیزم چون منم امروز گه قران باز کردم وسوره واقعه رو خوندم دقیق به اینکه خدا چقدر لایق سپاس بیشتر پی بردم چون این دفعه دقیق معنی سوره رو هم خوندم ممنونم ازت
27/اسفند/1399 در 12:08 #43510parastookahrizi71
کاربربستگی به حس خودت داره اگه با قران خوندن حالت خوبه قران بخون اگه با گوش دادن به آهنگ حس وحالت خوب میشه آهنگ گوش بده وگاهی اوقات یه جای خلوت حالت روـخوب میکنه.هر چیزی رو که بهت حس آرامش و حس خوبی میده رو انجام بده
27/اسفند/1399 در 12:19 #43511Goli61
مشارکت کنندهانجام این موارد که توصیه شده برای خوب نگه داشتن حال ماها توصیه شده .نه اینکه با انجام ندادنش احساس گناه کنیم و همه چی رو با این احساس مخرب خراب کنیم
ببینید وقتی به ادمهای مرفه نگاه میکنیم اصلا درگیر این احساسات نیستن .اونا احساس گناه ندارن .الان من حس میکنم از اینکه مثلا سه ما قران نخوندی حس گناه داری . این حس رو از خودت دور کن .مهم عمل به دستورات قران هست که راه دور کردن انرژی منفی رو بهمون نشون میده که راه نزدیک شدن به خدا رو بهمون نشون میده وگر نه آنقدر من ظالم از خدا بی خبر میشناسم که قران میخونن .نمونه اش داعش . نمیگم قران نخون نه .میگم دوروز که نخوندی حس گناه بهت دست نده27/اسفند/1399 در 12:20 #43512Goli61
مشارکت کنندهبله همش به حس خوب برمیگرده .ببین در ویسها هم در باور کردن معجزه دنیا جان به دختری که مدام تمرین انجام میداده و این شده بوده وسواس براش گفته دیگه تمرینی انجام نده بلکه با خودت شاد باش .قران هم همینه اگه خواندنش حالت خوبه انجامش بده ولی بخواد برات مث وسواس در بیاد که بگی وابی امروز نخوندم چی میشه معلومه که خوب نیست
27/اسفند/1399 در 12:20 #43513Goli61
مشارکت کنندهدر امور روزمره یادت باشه هی نری لای قران رو باز کنی چون ما معنی ظاهری رو میبینیم و ممکنه سبب سرخوردگی شما بشه ایه ای که میاد .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.