صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی قبولی در کنکور در مدت کم

• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 8 ماه پیش بدست ناشناس به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام من ۳ ساله که پشت کنکورم و هر سال رتبه خوبی نمیارم امسال هم خونمون خیلی شلوغه و نمیتونم درس بخونم البته اگه شلوغ هم نباشه حوصله درس خوندن ندارم
    سوالم اینه که میشه کم درس بخونم ولی افکارم و درست کنم و امسال دندون پزشکی قبول شم
    این مسئله جز محالاته به نظرم ولی می خواستم بپرسم که آیا میشه

ياسمين
    مدیر

سلام. بله ولى با باورهاى درست كه ساخت اين باورها هم يه شبه امكان پذير نيست و زمان مى بره.

ناشناس
    غیرفعال

ممنون از اینکه جوابمو دادید??من چند ساله که با دنیا جان آشنا شدم البته خودمم یه کم افکارم بهتر شده وحس میکنم کنکور اونقدر ها هم سخت نیست

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.خواسته ی تو باید با باورهات هماهنگ باشن
    اینکه میگی میخوام دندون پزشکی قبول بشم ولی محاله ینی خودتو از خواستت خیلی دور میدونی در نتیجه طبق باورت جهانم همونو برات اثبات میکنه
    پس اول باید این باورت رو عوض کنی که من به راحتی میتونم قبول بشم که البته با تکرار ومرور زمان باید این باورت تثبیت بشه
    دوم باید در کنارش برای خواستت با حس وحال خوب تلاشم بکنی نه با بی حوصلگی ینی برای خودت امید وانگیزه ایجاد کنی وقت بذاری وباقیشو بسپاری به جهان با اعتماد به خودت وخدای خودت.

ناشناس
    غیرفعال

ممنون از شما??

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.