صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › قانون فرکانس در روابط
- این موضوع 7 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست
Mari1997 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28/اسفند/1399 در 21:48 #41308
Marjan Noori
مشارکت کنندهسلام دوستان،سوال قبلیم مشکل داشت دوباره میپرسم. فایل جدید دنیا جون رو گوش کردم. اگه میشه راهنمایی کنید چطوری حس لیاقت و اعتماد به نفس و دوست داشتن خودمون رو به وجود بیاریم؟
28/اسفند/1399 در 21:50 #44023Faran Kamali
مشارکت کنندهسلام به نظر من اولین کار غلبه برترسها وضعف های شخصیتی بسیار مهمه .وقتی اون اشکالات برطرف بشه اتوماتیک خودت از خودت بودن لذت میبری و به کارهای خودت اعتماد بیشتری میکنی در مرحله بعد راحتتر میتونی استقلال خودت را بدست بیاری ،،بعنی برای هر چیزی منتظر دیگران نباشی تصمیم میگیری انجام میدی و به نتیجه میرسیم این میشه باور ذهنیت که قادری آنچه میخواهی رو بدست بیاری و به خودت افتخار مبکنی عشق میدی و برای آنچه که هستی و یا میخواهی تلاش میکنی .تو این مسیر برای خودت به هیچ وجه ناله نکن .دلسوزی خودت را نخر و نطلب .هر لحظه شکر گزاری کن ،از کوچکترین چیزهای اطرافت شروع به شکر گزاری کردن کن مثلاً همین که یه وسیله ای داری باهاش به راحتی ارتباط برقرار میکنی و……
28/اسفند/1399 در 21:50 #44024Arezoo Emami
کاربربه نظر من با وابسته نبودن به اشخاص و توقع نداشتن از دیگران، فقط به خودمون و خدای درون خودمون تکیه کردن…..
فایل هارو گوش کنید و به خود درونتون اعتماد کنید…28/اسفند/1399 در 21:51 #44025Goli61
مشارکت کنندهکلیش اینه که ویژگی های خوب خودت رو برا خودت تکرار کن
اگه مقدوره براتون یه مشاوره بگیرین از دنیا جان بحثش مفصله دو تمرین داره با جزئیات یاد بگیرین بهتره .28/اسفند/1399 در 21:52 #44026ستاره
مشارکت کنندهسلام
اعتماد به نفس ربطی به هیچ چیز بیرونی نداره
اعتماد به نفس ینی شما تو هر شرایطی که باشین
به هر تضادی که برخوردین
به خودتون و توانایی هاتون ایمان داشته باشین
خودتون رو با هر وضعیت باور داشتع باشین
از درون حس خوبی بخودت داشته باشی
نقاط قوت و ضعف خودت زو پیدا کنی و ضعف هارو بذاری کنار و تمام تمرکزت تمام تمرکزت روی نقاط قوتت باشه حتی اگه اون قوت ی دونه مورد باشه که تو داری بخاطرش بخودت افتخار کن و
هر چیز خوب هر خصوصیت اخلاقی فرهنگی اجتماعی که فک میکنی که داری و خوبه رو برای خودت تمرین و تکرار کن
تا احساست نسبت به خودت خوب باشه
وقتی حس خوبی نسبت بخودت داشته باشی دیگه کم کم میدونی کجا پا بذاری
دیگه میدونی که باید جاهای که حس خوب بهت میده و توانایی داری پا بذاری و حست رو بهتر و بهتر کنی و تقویت کنی
و جهان هم هرگز تورو سمت چیزهای که تو ضعف داری نمیبره
اگر برات مقدور هس از سفر سه به بعد دنیا راجب اعتماد به نفس کاملا صحبت کرده تهیه کن
یا هم مشاوره بگیر
فقط خودت رو دوس داشته باش با هر وضعیتی که داری
میبینی که همه دوست دارن
ما هم همه دوست داریم???28/اسفند/1399 در 21:53 #44027S S
مشارکت کنندهسلام فایلهای مربوط به اعتماد به نفس و عزت نفس دنیا جون را مدام گوش کن و برای خودت نت برداری کن و حتی نکات مهمش را با صدای خودت ضبط کن و دائم گوش بده
28/اسفند/1399 در 21:54 #44028parastookahrizi71
کاربرانجام دادن تمرینات و گوش دادن به فایلها بنظره من به جواب سوالتون میرسید چون هر کدوم از فایلها رو باید با دقت گوش کنی نت برداری کنی.
فایلهای من اعتناد دارم رو هر سه تا رو به خوبی گوش کن وـتمریناتش رو انجام بده.28/اسفند/1399 در 21:54 #44029Mari1997
مشارکت کنندهفایلهاى اعتماد به نفس و اینکه براى خودتون غذاى خوشمزه درست کنید چیزى که دوست دارید بخرید ورزشى که دوست دارید کلا باخودتون خوش باشید و لذت ببرید از وجود خودتون
از تک تک سلولات لذت ببر و خداروشکر کن بخاطر وجود خودت و زیبایى هات باید بدونى ریشه کمبود اعتماد به نفس از کجاس -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.