صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی قانون جذب یا توجه؟

• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    rostamiii
    مشارکت کننده

سلام به دوستای عزیزم
    من یک سوال داشتم. ما میگیم در دنیا، بی نهایت فراوانی و ثروت و نعمت هست ، و به چیزهایی که توجه کنیم بیشتر میبینیم ، مثلا ماشین خاص که قصد داریم بخریمش میبینیم که همه جا هست ، قبلا هم بوده ولی ما چون توجه نمیکردیم نمیدیدیم . سوالم اینجاست این مورد بدلیل قانون توجه اتفاق می افته یا قانون جذب ؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدین

ياسمين
    مدیر

سلام. به هرچيزى بيشتر توجه كنى اون رو به زندگى ت دعوت مى كنى يعنى درواقع با توجه و تمركز نسبت به فراوانى ، با ديدن زيباييها و نعمتهاى بى پايان ، با شنيدن و خوندن درمورد اونها ، ذهن به وجود و حضور فراوانى باور مى كنه و هر باورى كه توى ناخوداگاه ذهن ثبت بشه ، توى زندگى تجربه ش مى كنيم..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

توجه همون جذبه هیچ فرقی نمیکنی ینی توجه به هر چیزی به صورت خیلی زیاد ومکرر باعث جذب اون چیز میشه حالا اون چیز یا میتونه مثبت باشه یا منفی من با توجه زیاد به پول وفراوانی میتونم پول بیشتری جذب کنم یا باتوجه بیشتر به فقر ونبود پول هر روز پولم کمتر میشه پس ذهن ما مثل آهنربا هرچیزی که بهش توجه زیاد بشه جذب میکنه.پس چیزیکه مهمه اینه که در طول روز توجه وتمرکز ما روی چه چیزایی هست اگه مثبته که خیلی خوب اگه منفی هست آگاهانه توجهم رو از روش بردارم وبذارم رو یه چیزی که حالم رو خوب میکنه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.