سلام به دوستای عزیزم
من یک سوال داشتم. ما میگیم در دنیا، بی نهایت فراوانی و ثروت و نعمت هست ، و به چیزهایی که توجه کنیم بیشتر میبینیم ، مثلا ماشین خاص که قصد داریم بخریمش میبینیم که همه جا هست ، قبلا هم بوده ولی ما چون توجه نمیکردیم نمیدیدیم . سوالم اینجاست این مورد بدلیل قانون توجه اتفاق می افته یا قانون جذب ؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
سلام. به هرچيزى بيشتر توجه كنى اون رو به زندگى ت دعوت مى كنى يعنى درواقع با توجه و تمركز نسبت به فراوانى ، با ديدن زيباييها و نعمتهاى بى پايان ، با شنيدن و خوندن درمورد اونها ، ذهن به وجود و حضور فراوانى باور مى كنه و هر باورى كه توى ناخوداگاه ذهن ثبت بشه ، توى زندگى تجربه ش مى كنيم..
توجه همون جذبه هیچ فرقی نمیکنی ینی توجه به هر چیزی به صورت خیلی زیاد ومکرر باعث جذب اون چیز میشه حالا اون چیز یا میتونه مثبت باشه یا منفی من با توجه زیاد به پول وفراوانی میتونم پول بیشتری جذب کنم یا باتوجه بیشتر به فقر ونبود پول هر روز پولم کمتر میشه پس ذهن ما مثل آهنربا هرچیزی که بهش توجه زیاد بشه جذب میکنه.پس چیزیکه مهمه اینه که در طول روز توجه وتمرکز ما روی چه چیزایی هست اگه مثبته که خیلی خوب اگه منفی هست آگاهانه توجهم رو از روش بردارم وبذارم رو یه چیزی که حالم رو خوب میکنه.