در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Sahar1380
    مشارکت کننده

سلام به همه
    عزیزان حدود یه ۵/۶ روز پیش یه اتفاق خیلی بدی برای یکی از اقوام ما افتاد و فوت کرد.. و خیلی من حس و حالم بد بود و ناراحت بودم و کلی گریه میکردم اما میدونستم که جریان مرگ چیه و ویسای دنیا جون رو راجب مرگ گوش کرده بودم.. میدونستم که الان توی شادی مطلقه اما خب دلم خیلی گرفته بود.. از یه طرفم خیلی ناراحت بودم که کل برنامه هام ریخته بهم و اصلا حال درستی نداشتم که بخوام تمرینامو انجام بدم و فرکانسمو بالا ببرم.. و همش میگفتم اگه الان گریه کنم و تموم بشه بهتره از اینه که تا همیشه تو دلت باشه و فرکانسم پایین باشه.. الان حس میکنم تموم شده و خالی خالی شدم ولی حس میکنم فرکانسم بسیار پایین اومده و از این بابت ناراحتم و میگم نکنه من بد کاری کردم! نکنه همه ی کارایی که برای حال خوبم کردم همش هیچ و پوچ بشه.. نکنه این یه تضاد بوده و من توش موفق نبودم! نکنه که باید اینجا باورهامو نشون میدادم…و با اینکه میدونم پشت همه ی تمرینا باید حال خوب میبود و اگر من با حال بد انجام میدادم فایده ای نداشت ولی حالا که اروم شدم حال بدی دارم و همش سوال میکنم توی ذهنم..
    و با اینکه میدونم مرگ چه طوریه اما از بس که توی محیط بودم و باورهای غلط افراد رو درباره مرگ شنیدم، یه خورده ترس الکی به جونم افتاده و همش توی ذهنم از دست دادن بقیه میاد.. با اینکه میدونم مرگ اون چیزی نیست که بقیه میبینن و دربارش صحبت میکنن..
    لطفا کمکم کنید و راهنماییم کنید!

ياسمين
    مدیر

سلام. درسته باورهاى قديمى باعث شدن اين احساسات رو داشته باشى ….. نگران نباش. طبيعيه كه ناراحت باشى. ولى بايد ازش عبور كنى يعنى به خودت حق بدى كه ناراحت باشى بعد از گريه ديگه توى اون حس نمونى. شروع كن به نوشتن روزانه مواردى كه بابتشون شكرگزار هستى. از كوچكترين تا بزرگترين داشته هات رو بنويس و عميقا قدردان باش. غم رو فقط مشاهده كن بدون قضاوت تا كمرنگ بشه….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هیچ اشکالی نداره اینجور مواقع درسته که فرکانست پایین میاد اما دوباره میتونی برگردی به همون حال خوب .
    اتفاقا خودتو تشویق کن که آفرین تو خیلی قوی بودی اگه قوانین رو نمیدونستی حتما حال روحیت داغون می شد خداروشکر که میدونی اون آدم الان در آرامشه وطبیعیه که تو یه خرده ناراحت بشی اما باید برگردی به مسیر زندگی خودت.
    سعی کن تو جمع ومراسمها نری به خاطرخودت این کارو بکن هرچی کمتر بری انرژیت بالا میمونه.
    انقدرم نگران نباش که وای الان فرکانسم میاد پایین به جاش در خلوتت مراقبه کن فایل گوش بده شکر گزاری کن مطمئن باش این کارارو بکنی هیچی نمیشه.

Sahar1380
    مشارکت کننده

ممنونم از حرفای قشنگتون?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.