صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › فرکانس و نشانه ها…
- این موضوع 8 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
Goli61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28/اسفند/1399 در 15:11 #41295
2900168
مشارکت کنندهدوستان سلام راهنمایى ک میخواستم دراینباره بود ک منو همسرم به ى ماشینى شدیدا علاقمند شدیم و فعلا شرایط خریدش نداریم ولى ازوقتى بهش فکرمیکنم هربار بیرون میرم محاله ک این ماشین نبینم و لذت نبرم این از نشونه ها میتونه باشه و چطور فرکانس بفرستم ک بدستش بیارم?
28/اسفند/1399 در 15:13 #43905ياسمين
مدیرسلام. بله نشانه ست. با حس خوب به توجه کردن به همین خواسته و تایید و تحسین نشانه ها ادامه بده و بابت داشتنش سپاسگزار باش تا تکامل رو طى کنى….
28/اسفند/1399 در 15:13 #43906Saeideh Sharifi
مشارکت کنندهسلام به دوستان و همراهان خوبم،دوستان عزیز من حدود ۹ماه هست که با شما هستم و خوشحال که دنیا جان عزیز با انرژی خوبشان تونستند در مسیر آرامش و موفقیت با ما باشند.
من ۲سالی هست که دارم برای موقعیت شغلی دانشگاهی چه در داخل و چه در خارج اقداممی کنم ولی متاسفانه تا حالا نتونستم جائی را پیدا کنم.نمی دونم باید تمرکزم را روی خارج بگذارم و داخل را رها کنم یا برعکس تا بتونم نتیجه بگیرم، من میگم موقعیت شغلی در دانشگاه باشه و هدف مشخصه ولی نمی دونم کجای باورهامایراد داره که هنوز به مقصد نرسیدم ممنون میشم راهنمائی و نظرتان را بفرمائید.28/اسفند/1399 در 15:14 #43907ياسمين
مدیردوست عزیز هدفت رو دقیق مشخص کن. ببین رفتن رو بیشتر دوست دارى یا ماندن؟ کدوم احساس بهترى بهت مى ده؟؟ بعد باورهاى درستى در همون مورد بساز. مثلا اگر ترجیح مى دى دانشگاهى در ایران کار کنى شهر و دانشگاه رو پیدا کن و باورى بساز که کار مناسب رو در اونجا پیدا کردى و بابتش قدردانى….
28/اسفند/1399 در 15:15 #43908HAmedeh95
مشارکت کنندهسلام دوست عزبزم خیلی واسم جالب بود موضوع ماشین منم به شدت به یه ماشین علاقه دارم ورتب به حال خوب فرکانس میفرستم واین ماشین الان تو پارکینگ خونم پارکه خیلی خیلی شکر خدارو به جا آوردم که هم فرکانس شدم البته ماهنوز مالک ماشین نیستیم ولی این بزرگترین نشونه برای من هست اگر فرکانسم اشتباه بود این ماشین اصلا نباید درمغازه ما میومد وصاحبش تا چند وقت اینو به ما امانت داد یعنی خودم کلی ذوق کردم وباور دارم تکامل طی کتیم بهش میرسیم خدایا شکرت
28/اسفند/1399 در 15:16 #43909parastookahrizi71
کاربربله این نشانه هست حست رو همینجوری خوب و محکم نگه دار و برای رسیدن به اون خواسته ات که خرید ماشین هست تلاشت رو بکن چون نشونه ها داره بهت میگه حتما به خواسته ات دست پیدا میکنی.
28/اسفند/1399 در 15:16 #43910parastookahrizi71
کاربرامیدوارم حس خوب وحال خوب همچنان تا رسیدن به تک تک خواسته هات پا برجا و مداومت داشته باشه.
28/اسفند/1399 در 15:16 #43911parastookahrizi71
کاربردوست عزیز باید هدفت و تصمیت مشخص باشه مثل این دوستمون که ماشین مورد علاقشو پیدا کرده و هر وقت میره بیرون یه نشونه از اون ماشین روـمیبینه شماهم که تا بحال نشونه ای دریافت نکردید بعد دوسال بخاطره اینکه هدفت مشخص نشده بادقت و حوصله بشین و تصمیم بگیر داخل کشور حس درونیت خوبه یا خارج از کشور همینکه مشخص شد بعدش میتونید مشخص کنید کدوم دانشگاه و با چه شرایطی و شرو کنید به انجام دادن تمرینات و فرستادن فرکانس های مثبت.
امیدوارم موفق باشید.28/اسفند/1399 در 15:17 #43912Goli61
مشارکت کنندهروی مدارش قرار داری کاملا پس مسیرت رو درست رفتی
ببین از این باور بیرون بیا که حتما باید پول داشته باشی که اون ماشین برای تو بشه .به هزااااار و دو روش و راه خدا میتونه اون ماشین رو مال تو بکنه .فقط این ذهن و باور توعه که باید این رو بپذیره که برای خدا کاری نداره.
وقتی باور کنی که جهان سرشار از فراوانیه و ذهنت رو باز کنی به روی نعمت یهو از جایی که فکرش رو نمیکنی این ماشین یا پول خریدش برات جور میشه
وقتی این ماشین رو در خیابان میبینی اصلا نباید حسرت بخوری بلکه باید بگی خدا رو شکر خدایا شکرت .اینو من خلق کردم که الان برام ظاهر شد خدایا شکرت و ذوق کنی .سپاسگزاری شما رو به خواسته تون نزدیک و نزدیکتر میکنه -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.