صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول فروش نرفتن خانه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Rey.bw
    مشارکت کننده

سلام
    من یک سال که یک واحد تجاری دو طبقه با موقعیت عالی رو برای فروش گذاشتم و به پول خانه برای سرمایه گذاری و خرج دانشگاه به شدت نیاز دارم و همه جا هر بنگاهی و هر جا که فکر کنید خانه را برای فروش گذاشتم اما خونه فروش نمی‌رود ، و خودم می‌دونم که مشکل از افکار و باور های من و خانواده ام است ، اما نمی‌دونم کدام باور و چطوری میتونم باورم رو نسبت به این موضوع عوض کنم تا بتونم این ملک رو به فروش برسانم ، ممنون میشم کمکم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. همين كه توجهت رو گذاشتى روى فروش نرفتن اون واحد ، شرايطى پيش مياد كه فروش نره. چون توجه و تمركزت روى ناخواسته ت هست و به هر چى توجه كنى اونو به زندگى ت دعوت مى كنى…..
    “احساس نياز “و “وابستگى” ت رو به پول اون خونه از بين ببر و رهاش كن. باورهاى فراوانى و احساس لياقتت رو افزايش بده تا از بهترين مسير پول برات فراهم بشه…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .فقط رهاش کن.فکر کن الان اون خونه فروش رفته .اگه خونه فروش بره چه حس وحالی میشی همین الان همون حس رو در خودت به وجود بیار ووقتی فکرش میاد تو ذهنت بگو آخيش خونه فروش رفت به راحت ترین شکل ممکن وبه جاش به کارهایی که میخوای با پولش بکنی فکر کن براش برنامه ریزی کن وفقط شکر گزاری رو جایگزین افکار مزاحمت کن وباور جدیدت رو بنویس که همه چیز در زمان ومکان مناسب اتفاق می افته ومن مطمئنم بهترین اتفاق مال منه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.