در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    samira aliakbari
    مشارکت کننده

سلام بچه ها
    من مدتهاست كه دارم رو خودم كار ميكنم ولي خيلي هم دستاورد داشتم، تضاد هم داشتم ولي اخيرا يه تضادي برام پيش اومده كه خيلي حالم بهم ريخته شده و اصلا گم شدم ، انگار ديگه نميدونم چطوري خودمو جمع و جور كنم واز اين تضاد بيام بيرون! چون كسي كه باهاش تضاد داشتم و هر روز دارم ميبينم و متاسفانه مقام بالاتري از من داره وخيلي از اين مسئله داره استفاده ميكنه و رها كردنش سخت تر شده!
    ممنون ميشم اگر بتونيد راهنماييم كنيد تا دوباره تو مدار با فركانس بالا قرار بگيرم.

samira aliakbari
    مشارکت کننده

فركانس بالا

ياسمين
    مدیر

سلام ، توضيح ندادى كه مشكل كجاست ولى بطور كلى بايد كانون توجهت رو از روى اون بردارى

samira aliakbari
    مشارکت کننده

سلام ياسمن جان،
    مشكل از اونجاست كه برام سخت شده كانون توجه و از روش بر دارم چون خيلي راحت ميتونه محيط كا رو براي من سخت كنه ساعت كاري من و عوض كنه با روزهاي تعطيلي موافقت نميكنه ، كل مسئوليت كار و مينداره روي من ، يه حورايي خيلي زور ميگه ! از اونجايي كه مدير پروژه هست دستش بازه ! در ظاهر خيلي راحت ميپذيرم ولي باطنا دارم از بين ميرم! تو ذهنم همش باهاش جنگ دارم ، مقاومت ذهنم خيلي زياد شده و نميتونم رهاش كنم! تو زندگي شخصيم تاثير گذاشته و همش دارم فكر ميكنم و دنبال راه حل هستم. ميخوام كانون توجه و از. روش بردارم ولي چون هر روز ميبينمش برام خيلي سخت تره!

ياسمين
    مدیر

پس بايد تمركزت رو بذارى روى خصوصيات خوب اون شخص. حتا اگر دوتا خصوصيت خوب داره همونا رو براى خودت بازگو كن و بهش بپرداز و بنويس.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .قرار گرفتن در فرکانس بالا در شرایط تضاد اول پذیرش اون شرایط
    دوم برداشتن توجه از مسئله ای باعث ناراحتیت میشه و گذاشتن توجه روی نکات مثبت هر شرایطی
    و سوم سپاسگزاری برای هر چیزی که حس و حال خوبی بهت میده و حفظ حال خوبت
    فایل رهاسازی رو هم بارها گوش بده تا رها کردن برات راحت تر باشه

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.