در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Ff136500
    مشارکت کننده

سلام به همه عزیزان دل
    من ازروزی که رفتم سرکار بااینکه ازحقوقم توی خونه هزینه نمی کردم ولی خیلی فراوانی توخونمون میومدازطرف کارهمسرم خیلی هدایاوتیپس بهش میدادن دقیقااززمانی که اخراج شدم کارت همسرم خالی شداین موضوع خیلی برام جالب بود ممنون میشم درموردش توضیح بدید و اینکه الان که سرکارنمیرم چکارکنم که همون فراووانی بیادوکارجدیدپیداکنم بیکارشدنم باعث شده فرکانسم بیادپایین هرچی تلاش میکنم ولی همه اتفاقات دوباره توی ذهنم تکرارمیشه وباعث شدبیماری امیکرون بگیرم

ياسمين
    مدیر

سلام. بايد باورهاى جديدى متناسب با چيزى كه مى خواى بسازى…توجه ت رو بذار روى داشته هات و اينو به خودت ياداورى كن كه زمانى كه باورهات قوى تر بودند فراوانى بيشترى مى ديدى پس دوباره همون باورهاى درست رو بساز. احساس لياقت و ارزشمندى براى داشتن يه كار خوب و درامد بالا رو هم ايجاد كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اینکه بیماری گرفتی یا از کار اخراج شدی اگه روی باورهات کار میکردی یا تمرین هر روزه انجام میدی نشونه ی این میتونه باشه که باورهای قبلیت اومدن رو سطح که پاک بشن برن اما اگه روی خودت وباورهات کار نمیکردی وقطع و وصل بود تمریناتت نشونه اینه که یه جاهایی افکار منفی داشتی وفرکانس بد فرستادی وباعث به وجود اومدن این تضادها شدی.
    اما هر تضادی میاد که قویترت کنه پس ادامه بده .از صب تاشب ذهنت رو درگیر فایلها کن واز این فرصت بیکاری برای بالا بردن اعتمادبه نفست و ایجاد باورهای پولی استفاده کن.فقط در این شرایط احساست رو خوب نگه دار وبا خودت تکرار کن که قطعا قراره اتفاق بهتری بیوفته.

Ff136500
    مشارکت کننده

ممنونم از لطفتون الان دارم فایلهای دنیای قشنگم وگوش میدم فقط صدای اون بهم ارامش میده

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.