در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Ali7272
    مشارکت کننده

تعداد شاگردای کلاسم از یک حپی بالاتر نمیره، و یک سقف مشخص داره مثلا وقتی دو نفر به یک کلاسم اضافه میشه از همون کلاس یا کلاسهای دیگه‌ام دونفر به هردلیلی کم میشه ، میشه خواهش کنم راهنمایی کنید چه مشکل باوریی دارم و چجور میتونم حلش کنم؟

ياسمين
    مدیر

همين كه گفتى باورغلطته. انقدر به اين مسئله توجه كردى و براى بقيه گفتى يا توى ذهنت مرور كردى كه رفته توى ناخوداگاهت…اعتمادبنفست رو هم افزايش بده

مرضیه درتاج
    مشارکت کننده

باور فراوانی رو در خودت تقویت کن از کسانی که شغل مشابه شما دارن الگوبرداری کن یا جاهایی رو ببین مشتری فراوان دارند حتی مغازه ای که تو یه کوچه هست اما مشتری زیاد داره، محل کار، نوع کار، خیابون خاص اینها دلیل بر جذب مشتری نیستن باورهای هر فردی تاثیر گذار هستن برای شغلت و رشته ای که کار می کنی و خودت ارزش قائل باش احساس لیاقت رو در خودت ایجاد کن و اینکه طبق قانون تکامل هیچ کاری یهویی نمیشه و قدم به قدم جلو میری و از خدا هدایت بخواه که هدایتت کنه به مسیری که درست هست و باورهای محدود کننده خودت رو پیدا کن و روی باورهای درستت کار کن. ورودی های ذهنت رو کنترل کن که کمبود رو بهت نشون میدن و این رو بدون که تا آخر عمرت باید رو باورهات کار کنی نه یکی دو بار.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.