صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › فایل تغییر
- این موضوع 9 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
14/آذر/1400 در 08:01 #42095
moji2117
مشارکت کنندهسلام وقت بخیر خانم گرایلی در فایل تغییر اسان نییست میگن نمیشه هم بگی ۱۳_۱۴ ساعت کار کنی بعد بگی تمرین رو انجام میدم خب من الان تو حرف ایشون تناقض میبینم برای خودمنسبت به ویس های دیگه شون
مثلا خودم که تازه شروع کردم خب شرایطی دارم درسته شاید بگید اصلا شرایط مهم نیست اما هیچکی نمیتونه شرایط بقیه رو درک کنه الا خودش از نظر هر کی بگه درک میکنم ترحم و از سر دلسوزی هست قطعا
خب من الان ۱۲ ساعت کار میکنم شب صب میام شروع میکنم به فایل گوش دادن تا ساعت ۱۰ بعد مسیر خونه هم کلا فایل گوش میدم غروب از ساعت ۵/۵ هم فایل تا ۷
خب من برای نیاز های خودم الان لازم میدونم کارمو ادامه بدم چون تضاد مالی دارم باید تا حدودی رفع کنم از طرفی خونه ی خواهرم بیام خونه بشینم بگم به من کاری نداشته باشید دارم قوانین رو یاد میگیرم موفق بشم نمیگم زمانی میتونم این کارو انجام بدم که کیفم کوکه باشه اوضاع بر وقف مرادم اما این زمان هم زمان درستی نیست لطفا راهنمایی کنید
ظ14/آذر/1400 در 08:02 #46264ياسمين
مدیرسلام. دنيا هميشه تاكيد مى كنه كه بايد برنامه ريزى و اولويت بندى داشته باشيم تا به همهء كارهامون برسيم
14/آذر/1400 در 09:14 #46265moji2117
مشارکت کنندهالان با این شرایط شما چ پیشنهادی میتونید برای اینکار بهم بدین که من راحت تر با این موضوع کنار بیام
14/آذر/1400 در 16:07 #46267Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.فکر میکنم منظور دنیا جان رو اشتباه متوجه شدید .
مهمترین تمرین اینه که بتونی هر لحظه با هر شرایطی که داری حالت رو خوب نگه داری شکر گزار باشی وغر وناله رو از زندگیت حذف کنی.
در کنارش میتونی روزی نیم ساعت به اندازه ی شنیدن یک فایل وقت بذاری .قرار نیست خودت رو اذیت کنی چون اصلا فایل گوش دادنی که با غر غر باشه نتیجه ی عکس میده.باید فایلی که گوش میدی با حال خوب باشه نه با اجبار و زور .
به نظرم روزی یک ساعت برای یادگیری قوانین کافیه .اما اگه خودت مایل بودی میتونی روزهایی که وقت اضافه تری داشتی بیشترش کنی یا نوت برداری کنی.14/آذر/1400 در 16:09 #46268Fatemeh6761
مشارکت کنندهاتفاقا خوشحال باش که با شرایط کاری که داری فایل گوش میدی .وقتی به کارت نیاز داری حتما کارت رو ادامه بده در کنارش باورهای جدید برای خودت بساز که به مرور زمان بتونی کاری که بهش علاقه داری با ساعت کاری کم ودرآمد بیشتر داشته باشی.
15/آذر/1400 در 07:37 #46276moji2117
مشارکت کنندهاتفاقا دارم خودم رو اذیت میکنم و حس میکنم تنبلی میکنم در حالی که من هیچ چیزی تو گوشیم غیر فایل ندارم تلویزیون نمیبینم اینستا همه رو محدود کردم و بقیه شبکه های اجتماعی استفاده نمیکنم از کسی جز خودم انتظار ندارم دنبال ترحم هیچ وقت نبودم اما نگاه میکنم به صورت ناخوداگاه این کارو انجام میدادم اما الان با اگاهیی این کار رو نمیکنم چیزی به اسم غر زدن دیگه به اون صورت ندارم حتی کوچ ترین چیز میبینم شکر کذاری میکنم
15/آذر/1400 در 07:38 #46277moji2117
مشارکت کنندهحتی من به این کارم که خیلی خیلی راحته یه بچه ی ده ساله میتونه انجامش بده غر میزدم یکی دوماه اول جنبه هاشو مثبت شو نمیدادم فقط مثلا شب کاری که خودم انتخاب کردم رو بهش میچسبیدم و غر میزدم و باعث میشه بی خواب بشم اما الان اینجوری نیست
دقیقا پیام دومی که گفتین رو همین دارم کار میکنم اما نمیخام یهو اینجوری بشه میخام علاقه م رو پیدا کنم هر چی که باشه قطعا چند تا چیز میتونه باشه همون رو ادامه بدم فارغ از اینکه بقیه چی بگن برام مهم نیست چون اولویت اول باید خودم باشم یه عمر نبودم .مرسی از راهنمایی عالی تون15/آذر/1400 در 10:44 #46280Fatemeh6761
مشارکت کنندهعزیزم همین که میگی داری خودتو اذیت میکنی اشتباهه.
توقع خیلی بالا از خودت نداشته باش .زیاده از حد از ذهنت داری کار میکشی .ذهن از رنج کشیدن بدش میاد باید این کار رو برای خودت لذت بخش کنی.
اگه به درآمدی که از کارت میخوای احتیاج داری کارت رو ادامه بده اما در کنارش ببین چه کاری رو خیلی دوست داری سعی کن توجهت رو ببری سمت کاری که میخوای.
به مرور که تونستی کاری رو که بهش عشق وعلاقه داری پیدا کنی اونو دنبال کن واز درآمد این کارت برای کاری که دوسش داری استفاده کن.
فعلا یه خرده عجله رو بذار کنار وفقط روی باورهات وانرژی درونیت بیشتر کارکن .16/آذر/1400 در 07:18 #46285moji2117
مشارکت کنندهچشم مرسی ممنون مرسی که که با صبر و حوصله جواب میدین
چون برای کار قبلیم توقع م بالا بود و کلا همه باید اینجوری میبود و یادش میافتم اذیت میکنه دلیل بیرون اومدن هم دیگه هیچ علاقه ای اشتیاقی براش نداشتم و باید یه چالش هر روزه چندیل ساله رو قبول میکردم که به خاطر دلایل خودم دیگه ادامه ندادم اما موفقیتش با تداوم چند ساله میتونست بزرگ باشه16/آذر/1400 در 09:20 #46286Fatemeh6761
مشارکت کنندهخواهش میکنم.
از هرچی که هستی لذت ببر وثابت قدم باش در این مسیر مطمئنن بدون عجله میتونی خودتو رشد بدی. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.