صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول فاصله و گوش ندادن به شریک زندگی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Donyayejadideman
    مشارکت کننده

شوهرم بصورت حرفه ای چندسال ورزش انجام میدن و حدود ۴سال ازدواج کردیم و بیشتر وقتش برا رفت وامد باشگاه ومسابقه س و حقیقتا نتیجه خوبی هم نمیگیره و جز اسیب زدن ب بدنش وهزینه کردن فایده ای نداشته،و بعد کلی بحث ودعوا تو این چندسال قرار شد امسال سال اخر ورزشش باشه یعنی تااخر تابستون.ولی الان ب پیشنهاد مربی یکی از دوستاش میخواد رشته ورزشیشو تغییر بده واز صفر شروع کنه واین خ داره منو ازار میده و کلی دعوا داریم میگه اگه قبول نداری برو طلاق بگیر من واقعا از نبودناش این همه رفت وامدش خسته شم پیشنهاد شما چیه چیکار کنم

ياسمين
    مدیر

دوست عزيز. به سوال هاى قبلى ت در مورد دروغ و شك و دعوا و…. مراجعه كن و جوابها رو مجددا بخون…. تا تو خودت و درون ناآرامت رو تغيير ندى دنياى بيرونت بهتر نمى شه!!!
    توجهت رو از چيزى كه دوست ندارى بردار و نكات مثبت زندگى ت رو ببين….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه فقط خودتی فقط باید از یه جایی شروع کنی وفقط فایل گوش بدی اینکه هر سری یه سوال جدید بپرسی ویه جواب کلی بگیری نمیشه خودتو تغییر بدی فقط باید بدون توجه وحساسیت به شوهرت درون خودت رو تغییر بدی وفقط از طریق آگاهی وگوش دادن میتونی این کارو بکنی.مثل این میمونه که صورت من جوش زده ومن توی آینه که خودمو میبینم میگم تقصیر آینه هست که منو اینجوری نشون میده من باید اول یه کاری واسه جوشام بکنم که تو آینه خودمو خوشگل وبدون جوش ببینم .پس هرچیزی که میبینی انعکاس درون خودته اینکه شوهرت میگه اگه میخوای برو طلاق بگیر برای اینه که خودت خودتو دوست نداری واسه خودت ارزش قائل نیستی پس از یه جایی شروع کن انقدر اعتمادبه نفست رو قوی کن که با تنهایی خودت انقدر حالت خوب باشه که دیگه اصلا برات مهم نباشه که شوهرت چیکار داره میکنه البته وقتی تو تغییر کنی اونم تغییر میکنه .در آخر اگه میبینی خیلی آشفته ای وواقعا نمیتونی رو خودت کار کنی کوچینگ خیلی کمکت میکنه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.