• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 3 ماه پیش بدست Mitmit به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Mitmit
    مشارکت کننده

وقتی از دست یک نفر ناراحتید، چه جوری آرام میشید؟ من خیلی دلم میخواد راه بیفتم زنگ بزنم این ور و اون ور بگم اگه بدونی فلانی چه جوری جواب محبت منو داده؟
    فعلا که روزه ی غیبت گرفتم و با کسی راجع بهش صحبت نکردم ولی انقدر تو سرم بهش فحش دادن و عصبانیم سر درد گرفتم??

ياسمين
    مدیر

اولين كار اينه كه قبول كنى خودت باعث شدى اين رفتار رو ببينى !!! افكار و باورها و احساسات درونى تو بصورت فركانس ارسال شده و فركانس مشابهى از جهان به تو برگشته….. اگر همين رو درك كنى بيشتر عصبانيتت از بين مى ره….
    من نمى دونم موضوع چى بوده ولى معمولا مهربونى و محبت زيادى وقتى براى خوشحالى كسى ديگه انجام بشه نه خودت ، به اين صورت پاسخ داده مى شه….

ياسمين
    مدیر

و هرچى بيشتر توى ذهنت اين مسئله رو مرور كنى و يا با كسى درددل كنى ، طبق قانون توجه و تمركز ، شرايطى پيش مياد كه بيشتر ناراحت بشى….

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام علاوه بر نكاتي كه ياسي جون گفتن اون شخص رو همونطور كه هست بپذير و رهاش كن،اينكه همش بشيني از اون حرف بزني باعث ميشه جذب بيشتري نسبت به اون شخص و رفتارهاش داشته باشي

Mitmit
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون?

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.