در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Nastaran123
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    من متوجه شدم که برای من غذا خوردن تابو شده وقتی خودم تنها هستم راحت غذا میخورم ولی زمانی که توی جمع هستم یا با یک آدم دیگه مثل اینکه کار زشتی باشه و الان قضاوت میشم غذا نمی‌خورم میگم دلم نمیخواد با سیرم و همه هم فکر میکنن من غذا کم میخورم چون تظاهر میکنم و اینقدر این رو تظاهر کردم که مغزم نا خد آگاه وقتی تنها نیستم فرمان گرسنگی نمیده .من زمانی هم که مدرسه میرفتم اینجوری بودم و مثلا زمانیکه بچه شیرینی می آوردن من تنها کسی بودم که نمیخوردم نمیدونم این از کجا ریشه داره ؟ و چطوری میتونم درست کنم این مورد رو درونم ؟ از اینکه خود واقعیم نیستم حس بدی بهم میده
    مرسی پیشاپیش از راهنمایهای مفیدتون

ياسمين
    مدیر

سلام. ترس از قضاوت شدن ، تلاش براى هميشه خوب بودن و كمالگرايى يعنى ديگران مهمتر از من هستند و من كافى و كامل نيستم. پس بايد طورى رفتار كنم كه خوشايند بقيه باشه ، بخاطر كمبود خودباورى و عزت نفس هستش

Nastaran123
    مشارکت کننده

ممنونم از جواب خوبت یاسمین عزیز
    چه باورهایی رو با خودم تکرار کنم برای این مورد خاص (البته که روی عزت نفسم هم کار میکنم ) ولی موقعی که توی چنین شرایطی قرار میگیرم چی با خودم تکرار کنم چه تمرینی انجام بدم ؟ الان مثلا به این فکر میکنم که اگر تغییر کنم و ببینن و ازم سوال کنن چی بگم ؟
    مرسی کلی

ياسمين
    مدیر

تمرينهاى اعتمادبنفس و عزت نفس

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.