در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

سلام دنیا جان همش تو اکثر فایل های شاید مختصر در مورد علاقه و رسالت صحبت میکنن و اینکه احساس خوب داشته باشیم حتی به کاری که در حال حاضر انجام میدیم و رسالت ما بار ها گفتن که جلوی چشممون هست و ما توجه نمیکنیم بهش و فایل های مختلف رو چندیدن بار گوش میدیم
    اما واقعا نمیدونم علاقه ام چیه که بخوام حتی یه مدت بدون اینکه در امدی بهم بده کار کنم حتی از مامانم میپرسم اما نمیتونم پیدا کنم یعنی هیچ فایل یا تکنیک روشی دنیا جان نداره اخه هر بار میری یوتیوب رو باز میکنی یا اینستا فقط دارن از علاقه حرف میزنن و چون اینکه من حرف شون رو قبول ندارم اصلا ویس یا ویدئو رو گوش نمیدم میام بیرون چیکار کنم از نظرتون که این راه رو رفتین شاید .

ياسمين
    مدیر

سلام. علاقه حتا مى تونه سليقهء شخصى تو باشه. يا علايقى كه در بچگى داشتى و به مرور زمان فراموش شده. مثلا نقاشى
    براى راهكار مخصوص خودت از دنيا وقت كوچينگ بگير

moji2117
    مشارکت کننده

ممنونم ?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.فکر نکن که رسالت ینی یه کار خیلی بزرگ انجام دادن
    مثلا اگه تو آدم شوخ طبعی هستی ودیگران با دیدن تو وحرفای تو یه خنده کوچیک به لبشون میاد ینی تو رسالت بزرگت رو انجام دادی
    یا مثلا آدمی هستی که روابط خوبی با آدمای اطرافت داری ینی بزرگترین رسالت رو داری انجام میدی
    اما مهمترینش اینه که واسه حال خوب خودت چی کار میکنی؟
    همینکه در روز به یه فایل گوش میدی وحالت وذهنت رو سعی میکنی کنترل کنی یا کمتر غیبت وقضاوت میکنی ینی بزرگترین رسالت رو انجام دادی که به مرور زمان میتونی اونو به دیگران هم منتقل کنی همین.
    سخت نگیر وصبوری کن قطعا ایده هایی به ذهنت میرسه که خودتم ازشون خبر نداشتی.

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی فاطمه خانم قطعا قطعا باید صبورم کنم
    اما من شغلم که خونه خواهرم بودم بیرون اومدم و دیگه دوس نداشتم اونجا باشم و الان باز یکی دو تا پیشنهاد کار داشتم اما یا با فرکانس هام بعدش میگن نه یا اینکه ذهن من دیگه قبول میکنه باید یه منبع درامد کوچیک برای قسط و وام این کارام داشته باشم البته خونه هم نمیشینم بگم قطعا یه کارای کوچولویی انجام میدم
    حالا یکی دوتا کار هی دلم میخاد انجام بدم و یاد بگیرم اما سر درگمم
    واینکه پدرم بیشتر میگه میخای چیکار کنی که من سعینمیکنم زیاد حرف بزننن بیشتر سعی میکنم با خودم تنهایی تمیریناتی که حالم رو خوب میکنه گوش بدم
    فقط از کجا چ موقعی باید شروع کنم تا کی که خودم بفهمم اره مجتبی الان هم تمیرینت رو انجام بده هم مثلابرو فلان اموزش روببین جوری شده برام مهم نیست یه سال اموزش ببینم بدون اینکه مبلغی بگیرم اما چیزی که دوس دارم باشه وذهنم اصلا برای اینجور کار جواب گو نیست نه اینکه کمال گرا باشم یانمیدونم فقط میگم اگر این چرخ لاستیک هم بخوام عوض کنم مال خودم باشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به نظرم یه مقدار عجله داری وچسبیدی به این موضوع رهاش کن وتمرکزت رو بذار رو چیزای ساده زندگیت
    تا زمانیکه پس کی به کار دلخواهم میرسم نمیاد
    تو روال عادی زندگیت رو بگذرون خواه ناخواه وطبق قانون تکامل شغل دلخواهت میادیا ایده ها میان
    همون دوتا کاری که دلت میخواد انجام بدی شروع کن ببین کدوم برات اولویت بیشتری داره مطمئن باش تو که قدمی برداری جهان قدمهای بعدی رو برات برمی‌داره وهدایتت میکنه به چیزی که مشتاقتر بشی.

moji2117
    مشارکت کننده

قطعا همینطوره که شما میگید
    مرسی حتما
    پس کم کم شروع کنم به این دو کار فاطمه خانم
    و این موضوع رو چجوری به ذهنم قانع کنم همش میگه زود شروع کن کار خودت باشه یه کار باشه تا همیشه هم باید همون کاروانجام بده منم همش میگم برو بابا به تو چ تا اخر انجام بدم یا نه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم.بی توجهی کن به افکاری که دوست نداری به جاش مدام خودتو تشویق کن .تغییراتی که داشتی مرور کن بابت داشته هات شکر گزاری کن وفایل گوش دادن کتاب خوندن ومراقبه هرروزه رو جایگزین کن

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی ممنونم

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.