در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Arezoomassah
    مشارکت کننده

من خیلی ادم عصبانی هستم خیلی زود عصبانی میشم و داد و بیداد خیلی زود پشیمون میشم و عذاب وجدان
    خیلی تمرین می کنم ارامش داشته باشم ارامش درونی دارم اما وقتی عصبانی میشم خیلی اطرافیانم و ناراحت می کنم و بعد هم خودم عذاب وجدان
    مخصوصا یه پسر سه سال و نیمه دارم که هرشب به خاطر دادو بیدادهام موقع عصبانیت عداب وجدان دارم نسبت به بچه م
    و اینکه می بینم اون هم داره رفتار منو یاد می گیره و عصبانی میشه
    چی کار باید بکنم

ياسمين
    مدیر

جهان آينهء احساسات و باورهاى ماست و هر احساسى كه داشته باشى ، بازتابش رو بصورت اتفاقى كه همون حس رو به تو مى ده ، برمى گردونه….. پس بايد آگاهانه در طول روز احساساتت رو كنترل كنى…
    ديگه “هيچوقت”نگو من عصبانى ام !! تلاش كن تمام حرفهايى كه مى زنى بار مثبت داشته باشه
    ورودى هاى ذهنت رو كنترل كن يعنى از اخبار ، كانالهاى خبرى ، افراد منفى و….. دورى كن
    ليستى از چيزهايى كه خوشحالت مى كنه بنويس
    بابت كوچكترين داشته و خوشى هاى كوچك شكرگزار باش
    يك كش دور دستت ببند و هروقت كه عصبانى شدى ، اون رو بكش و ول كن. دردى كه ايجاد مى شه به ياد ذهن مى مونه و شرطى مى شه كه اگر باز هم عصبانى شد نتيجه ش درد خواهد بود…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

یه راهکار خیلی خوب هم یه تکنیک ژاپنی برای کنترل خشم هست اول اینکه اصلا ناراحت نشو که چرا عصبانی میشی همه آدمها بعد تاریک دارن مثل خشم وعصبانیت یکی کمتر یکی بیشتر فقط باید هرزمان که عصبانی شدی وخواستی دادوبیداد کنی شروع کن به منظم نفس کشیدن دو ثانیه دم دوثانیه بازدم وتوجهت رو بذار روی تنفست .چون وقتی عصبی میشیم تنفسمون تندتر میشه وقتی شروع میکنیم به آروم ومنظم نفس کشیدن عصبانیت به آرامش تبدیل میشه.فقط یه نکته ممکنه چند بار اول که از این تکنیک استفاده کنی فکر کنی که نه فایده ای نداره ولی مطمئن باش بعد از چند بار تکرار این کار میبینی که بهتر شدی.فقط خودت رو سرزنش نکن وادامه بده مخصوصا در برخورد با پسرت خیلی خیلی کمکت میکنه تا میخوای دعواش کنی شروع کن به تنفس منظم واز پسرت فاصله بگیر آروم که شدی بشین باهاش با آرامش صحبت کن وتوجهت رو بذار روی خصوصیات خوب پسرت .بچه های ما بهترین وعالیترین هستن فقط باید یه کم باهاشون دوست باشیم اونوقته که حرف گوش کن تر میشن.

Arezoomassah
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم از این که اینقدد خوب راهنماییم کردین امیدوارم بتونم عملی کنم مچکرم ?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.