صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › عشق
- این موضوع 8 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 9 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
01/اسفند/1400 در 08:49 #42306
Nastaran123
مشارکت کنندهسلام میشه معنی واقعی عشق رو بگید ؟ و اینکه از کجا میشه فهمید که این حس رو به کسی داریم ؟ منظورم اون حس واقعیه نه چیزی که توی فیلمها و…هست تفاوت عشق و دوست داشتن چیه ؟اصلا تفاوتی داره ؟
مرسی01/اسفند/1400 در 08:54 #46864ياسمين
مدیرسلام عشق واقعى عشق بى قيد و شرط به خودمون ، خداى درون خودمون و انرژى بى كران و بى انتهاى خداست… وقتى اين عشق رو عميقا درون خودمون احساس كنيم ، از سرريز اون مى تونيم به بقيه افراد و موجودات هم بديم. اين عشق بايد بى قيد و شرط و همراه آزادى باشه ..بدون وابستگى…
01/اسفند/1400 در 14:15 #46867Nastaran123
مشارکت کنندهمرسی از جواب عالیت یاس جان .
خب به ابن عشق رسیدن زمان میبره و باید کار کنیم من خودمو دوست دارم مثلا ولی عاشق خودم نیستم چون مثلا اشتباهی کنم زمان میبره تا خودمو ببخشیم و احتمالا برای همین هم نمیتونم بفهمم عاشق کسی هستم یا فقط دوستش دارم چون این حس رو عمیقا به خودم ندارم. خب کمی هستن که این عشق رو دارن تجربه میکنن درسته ؟ در واقعی کسایی که مثل شما و دنیا جان سالها تمرین کردن.
این سوال خیلی منو به فکر برده بود بعدش اون مسر هم ازم سوال کرد که عاشق شدم یا نه منن گفتن نمیدونم خب همه این آگاهی رو ندارن معنی عشق واقعی رو خیلیها با فداکاریهای ناسالم و بیش از حد اشتباه میگیرن توی این مورد چطوری میشه توضیح داد به کسی که این سوالرو میپرسه ؟01/اسفند/1400 در 14:19 #46868Nastaran123
مشارکت کنندهو یه چیز دیگه در باره ی آزادی مثلا در باره ی والدین و فرزند مثال میزنم با وجود اینکه من دلم برای فرزندم تنگ میشه گریه میکنم ناراحتن از دوریش ولی بهش این آزادی رو میدم که مهاجرت کنه خب این عشق حساب میشه ؟ یعنی من رها میکنم آزادش میزارم چون شادی اون برام مهمه ولی درونم ناراحته دلش تنگ میشه
01/اسفند/1400 در 14:20 #46869Samaa5823
مشارکت کنندهچیکار میکنید که حالتون با خودتون خوبه و به خودتون عشق میدید؟چطوری میتونید عیب های خودتون رو نبینید و با خودتون حالتون خوب باشه،به منم کمک کنید من نمیتونم
01/اسفند/1400 در 14:20 #46870ياسمين
مدیر٦ فايل اعتمادبنفس رو گوش كن
01/اسفند/1400 در 14:21 #46871ياسمين
مدیراون دلتنگيه از وابستگى مياد و غلطه
01/اسفند/1400 در 16:36 #46874Nastaran123
مشارکت کنندهخب من وقتی دلم برای کسی تنگ میشه غمگین نمیشه یا زندگیم رو رها نمیکنم فقط به اون شخص یا اون چیز فکر کنم میگم دوست دارم زودتر ببینمش یا دوست دارم زودتر به اون مکان خاص که دلم تنگ شده برم و غصه نمیخورم.
بعد تفاوت اینها با بی تفاوتی چیه؟ خیلی گیج میشم توی ایم مسائل01/اسفند/1400 در 16:36 #46875Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.اصلا هیچ انسانی وجود نداره که عیب ونقص نداشته باشه هرکدوم به یه نحوی نقص داریم فقط نقصهامون رو باید بشناسیم ودر کنارشون رشد کنیم وبیشتر روی توانمندیهامون متمرکز بشیم.
وقتی حال انسان با خودش خوب میشه که ذهن وروح باهم هماهنگ بشه از طریق کنترل کردن ذهن وفقط از طریق گوش دادن به فایلها این حال خوب وهماهنگی ایجاد میشه
تا میتونی فقط فایل گوش بده وذهن وافکارت رو کنترل کن مطمئن باش نتیجه میگیری. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.