در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Eshgh
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر.
    عشق واقعی واقعا چیه؟؟؟
    من به شدت همسرمو دوست دارم و از ترس آسیب رسیدن بهش فک میکنم دارم اذیتش میکنم….ما رابطمون خیلی خوبه و اونم واقعا دوستم داره …تقریبا ۱۴ساله همو میشناسیم اما من همیشه نگران سلامتیشم،نگران آسیب ندیدنش،یه چیزیش میشه من دق میکنم….وابسته نیستم واقعا مثلا اگه بدونم خوشحال و سلامت و شاده میتونم روزها دور بمونم ازش چون اون حالش خوبه، تمام نگرانیم سلامتیشه و آسیب ندیدن….دلشوره و اضطراب دارم همش…کرونا اومد بدتر شدم، همش نگرانم….همش می‌خوام کنترل کنم اوضاع رو….خیلی دارم اذیت میشم یه وقتایی میگم کاش تنها بودم که اینقدر نگران یه نفر دیگه نبودم….فقطم نگرانیم در مورد سلامتیشه….
    ممنونم کمکم کنید..

ياسمين
    مدیر

سلام. اينها نشونهء وابستگيه. نشونهء ترس از تنها موندن. ترس ازدست دادن. بجاى اينكه نگران اتفاقاتى باشى كه احتمال افتادنش خيلى كمه ، از لحظه لحظهء زندگى ت لذت ببر و سپاسگزار باش. روى اعتمادبنفست هم كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.عشق واقعی اینه که اول خودتو دوست داشته باشی و انقدر از عشق لبریز باشی که به طرف مقابلت بدی.
    پس تو خودتو باید دوست داشته باشی اینکه خودتو برای همسرت اذیت میکنی ینی اولویت اول خودت نیستی اول همسرته.
    پس تا میتونی روی دوست داشتن خودت وارزشهای خودت کار کن .اینو بدون که تو خدا نیستی پس نمیتونی مواظب ونگران بقیه باشی تو فقط باید بتونی حال خوب خودت رو حفظ کنی در درجه ی اول به خودت عشق بدی بعد به دیگران.
    تا نگرانی میاد تو ذهنت فقط بگو من خدا نیستم خدا خودش نگهدار همه ی مخلوقاتش هست واز طرفی هیچ اتفاق بدی در جهان وجود نداره چون جریان جهان خیره.
    اعتماد به نفست رو بالاتر ببری همه این حالتهات کمتر میشه.تا میتونی فایلها رو گوش بده

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.