صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › عشقمو باجذب،جذب میکنم
- این موضوع 10 پاسخ، 9 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست
ياسمين بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28/اسفند/1399 در 20:58 #41304
__.dindina
مشارکت کنندهبچهامن یه پسریو باتوجه به قانون جذب،خواستم جذب کنم وباورم وخواستم هم فرکانسن وبرترسم غلبه کردم ونشونه هایی هم گرفتم ولی اون بعد خیلی جواب پیامامو میده و خستمکرده و شمارشم بهم نمیده ولی واقعا مطمن بودم شماره میده پیشنهاد میده الان موندم دیگه توش
28/اسفند/1399 در 21:00 #43997ياسمين
مدیردیناى عزیز وقتى دایم ” تلاش ” مى کنى کسى یا کسانى رو جذب کنى در واقع دارى از اون ها دور مى شى…. با احساس خوب و ارامش خواسته ها و اهدافت رو اولویت بندى کن و بدون اینکه بهشون وابسته بشى و شک و تردید داسته باشى رهاشون کن ….. با فرکانسهاى درست نتایج خوبى خواهى گرفت و یه نکته دیگه اینکه از تنهایى خودت لذت ببر و عزت نفست رو افزایش بده…..
28/اسفند/1399 در 21:00 #43998ilin
مشارکت کنندهدینا جون با اینکه نشانه هم دیدی ولی نگرانی و رهاش نمیسازی!رها کن و زمان بده و در این فاصله به رویاستزی لحظات شیرین باهم بودن بپرداز …سخت تر از این نیست که یکی رو جذب خودت کردی پس باقیشم اتفاق میفته .بجای نگرانی از خدا بابت اینهمه توانایی که داری تشکر کن تا کارای بزرگتر را برا خودت ممکن سازی
28/اسفند/1399 در 21:01 #43999ستاره
مشارکت کنندهسلام عزیزم
بنظرم دیگه رهاش کن بخواهی وابسته بشی ازت دور میشه
تو یک درخواستی کردی اگر واقعا امادگی داشتی قطعا جهان هستی اون رو بهت میداد پس هنوز اماده نیستی یا اون حتما اون اپشنی ک میخوهی نیست فقط تو توی تصورت اینجوری فک میکنی
تا وقتی با خود فرد رو به رو نشی نمیفهمی چی به چیه تو اول تکلیفتو با خودت و خواسته های که از پارتنرت داری مشخص کن و اصلا هم ازشون کوتاه نیا بخاطر اینکه حتما به این فرد برسی و حالت رو خوب نگه دار وابسته نباش بموقعش جهان اون رو توی زندگیت میاره
موفق باشی28/اسفند/1399 در 21:03 #44000parastookahrizi71
کاربردوست عزیز شما خصوصیات مردی که در آینده میخای در کنارش زندگی کنی رو با جزییات ظاهری وباطنی بنویس و هر روز مرور کن و سناریورنویسی و تصویر سازی رو انجام بده روی شخص خاصی نه.
اون سری خصوصیاتی که دوستداری رو بنویس مطمن باش با یک مرد با چینین خصوصیاتی با شماهممدار میشه.
دوست عزیز روی شخص خاصی زُم نکن که در تصوراتت و در سناریو هات مدام اون فرد باشه اون رو رها کن.و در تصورات خودت تصویر سازی کن.28/اسفند/1399 در 21:03 #44001Mo1353
مشارکت کنندهدینای عزیز از جوابتایی که به کامنتها دادی مشخصه که خودتو قشنگ در آینده ای که با ایشون میخوای دیدی.فقط عجله به خرج نده و خواستت رو رها کن تا کائنات بهترین راه رو واسه رسیدن بهش نشونت بده???
31/شهریور/1400 در 19:14 #45617faha1362
مشارکت کنندهعااا میبخشید…همینجوری اومدم از آخر سوالای این بخشو بخونم که به این برخورد کردم برای خودم سوال پیش اومد…مگه میشه بک شخص خاص رو به جذب کرد؟الان مثلا چمیدونم یه آقایی از ایران به آریانا گرانده(بنده خدا..،حالا اولین کسی بود که به ذهنم رسید?) علاقه مند باشه و بالفرض باور های خیلی خوب و قوی داشته باشه و تمرینای مرتبط و درستی انجام بده میتونه وارد رابطه باهاش بشه؟از این سر دنیا با این همه اختلاف فرهنگی و اینکه اصلا ممکنه طرف همجنسگرا باشه…
امکانش هست؟که یک نفر یک شخص خاص رو انتخاب کنه و باورهاشو درست کنه و تمرین های درست انجام بده و بهش برسه؟01/مهر/1400 در 10:59 #45620Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام .بله میشه درصورتیکه باحس نیاز نباشه.
01/مهر/1400 در 12:01 #45623faha1362
مشارکت کنندهوااو
خیلی ممنونم فاطمه خانم??08/مهر/1400 در 16:30 #45660Mani66
مشارکت کنندهمن با شوهرم در ظاهر خوبیم زندگی خوبه ولی زیاد باهم حرف نمیزنیم من دوست دارم وقتی کنار هم هستیم هم صحبت خوبی برای هم باشیم اما انگار من باید همیشه حرف شروع کنم ومن باید رابطه رو شروع کنم .انگار فقط از من انتظارشروع شدن داره دوست داره منو میاد خونه سلام خانم چه خبرا بعد میره سروقت گوشیش چیکار باید کنم تا جذبم شه
08/مهر/1400 در 16:33 #45661ياسمين
مدیربه خودت بيشتر احترام بذار خودتو بيشتر دوست داشته باش با خودت بهتر رفتار كن تحت هيچ شرايطى خودتو سرزنش نكن
و از كسى انتظار نداشته باش. وقتى نيازمند نباشى اتفاقا اون موقع همه دوست دارند باهات وقت بگذرونند… -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.