صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط عدم وقت گذاشتن برای رابطه

• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 8 ماه پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Moonlight
    مشارکت کننده

باسلام خدمت دوستان،من یک سالی هست با یه اقا پسری وارد رابطه شدم و خیییلی پسر خوبی هستن،همون پسری که خودم میخواستم با همون مشخصات دلخواهم،ولی یه ایرادی داشتن که تازگیا بیشتر دیده میشد!!!
    به دوستاشون بیشتر از من اهمیت میدادن،مثلا به من میگفت سرم شلوغه کار دارم،ولی با دوستاش میرفت بیرون،بهشون گفتم که این کار اشتباهه و باید برای رابطه وقت گذاشته بشه،ولی گفتن که تو خیلی کنترل میکنی منو،نمیتونی بهم بگی چیکار کنم چیکار نکنم و خودتو با دوستام مقایسه نکن هرکی جای خودشو داره،
    گفتش که چون تو زور میگی منم لج میکنم نمیام،منم گفتم اگه شما درست حسابی وقت بذاری دیگه هی من نمیگم بیا بیرون
    بعد گفتن بیا جدا شیم اصلا،به اصرار ایشون جدا شدیم و الان من خیلی ناراحتم و همش فکر و خیال میکنم که نکنه من ایراد داشتم،نکنه من اشتباه کردم و درکش نکردم؟ازتون میخوام راهنمایی کنین که الان چطور تو دوران جدایی حالمو خوب کنم؟ و اینکه ایا کار اشتباهی کردم گفتم باید وقت بذاره برای رابطه؟برم معذرت خواهی کنم؟ چیکار کنممم

samim_af
    مشارکت کننده

سلام عزیزم برام جالب بود که حرفاتون کاملا شبیه مورد مشابه من بودش
    گفتم شاید حرفام کمکی بهتون کنه
    منم پارتنرم اوایل خیلی خوب بودیم و وقت میذاشت اما بعدا دیگه اونطور نبود و بیشتر با دوستاش بود و منم هی میگفتم و اون پشت گوش مینداخت و گاهی اخر شب زنگ میزد و خب قطعا این یعنی من اولویت اول زندگی ایشون نبودم وگرنه ادمی که کسی رو دوسداره ثانیه هاشو هم در شلوغ ترین روزا وام میگیره که با عشق زندگیش وقت بگذرونه و جهان مثل آیینه رفتار هایی رو به من از اون شخص نشون میداد که اندازه ی ارتعاش درونی من بود یعنی عشق من به من در اون حدی نبود که اون فرد اونجوری باشه که میخوام . اصلا همون موندن تو اون رابطه و ادامه دادن اش نشونه ی بی اعتماد بنفسی من بود . در نتیجه قشنگم روی خودت کار کن و اعتماد بنفس و عشق بده به خودت تا روابطی رو تجربه کنی سرشار تز عشق احترام و ارزش گذاشتن .

ياسمين
    مدیر

بله كاملا درسته

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.