صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › پول › عدم خوشحالی
- این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست
Maryam66 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
22/خرداد/1400 در 20:58 #41648
Maryam66
مشارکت کنندهمن و همسرم کارمندیم ۱۲سال ازدواج کردیم و بدون بچه، از صفر باهم ساختیم، ۶سال پیش یه خونه سن بالا تو غرب تهران خریدیم که چون طبقه بالا بود و پرنور خیلی خوشحال بودم، تو این چند سال کلی کار کردیم تا امسال بتونیم خونمون عوض کردیم یه خونه کم سنتر با متراژ بزرگتر خریدیم که ارامش و سکوت بیشتری هم داره، اما نور و ویوخونه قبلیمون نداره، من نمیفهمم چرا اصلا شاد نیستم الان ۴۵ روز اومدیم این خونه من خیلی شبا دلم تنگ خونه قبلیم میشه و گریه میکنم، همش فکر میکنم اشتباه کردم ، کلا هرکاری میکنم بعدش فکر میکنم اشتباه کردم و گزینه های بهتری هم بود و من عجله کردم یا دقت نکردم….
الان با اینکه خونه خریدم ناراحتم که چرا نتونستم خونه های بهتر بخرم( که گرونترن) چرا طلاهامو تو ارزونی فروختم و طلا ارزون شد تایم نیاز من و…. الان دیگه خسته م دلم میخواد شاد باشم ، اما نمیدونم چکار کنم22/خرداد/1400 در 21:05 #44960ياسمين
مدیرقطعاً برايند احساسات قبلى ت خوب نبوده كه خونه اى خريدى كه دوست ندارى… به قول دنيا ؛ اگر پنجره خونه ت به ديوار باز مى شه ببين چه فركانسى فرستادى….
ولى خبر خوب اينكه اگر به امتيازات اين خونه توجه كنى ، از شرايط موجود احساس رضايت درونى داشته باشى و بابت داشته هات شكرگزارى كنى ،به خونه اى بزرگتر دلبازتر پرنورتر در منطقهء بهترى هدايت مى شى…..
جهان به فركانسهاى ما واكنش نشون مى ده… شادى رو ايجاد كن23/خرداد/1400 در 12:50 #44966Maryam66
مشارکت کنندهخیلی ممنونم ازتون
اره ولی من که برای خونه قبلیم شکرگزار بودم . الان تنها کور سوی امیدم اینه که بغل خونمون پارک بزرگیه که شهرداری میتونه مجوز باز کردن پنجره رو بده و میدونم همسایه ها دنبالش هستن…..
اما این مشکل همیشگی من که هرچیزی که میخرم بعدش تا چند وقت پشیمونم که نکنه اشتباه کردم23/خرداد/1400 در 12:51 #44967Fatemeh6761
مشارکت کنندهحسرت خوردن نسبت به هرچیزی واحساس پشیمونی بعداز انجام هرکاری از دلایل عم اعتماد به نفس هست .از طرفی هم شاید خیلی آدم کمالگرایی هستی که هیچوقت راضی نیستی .درسته که ما آدما باید قانع نباشیم وبهترین وبزرگترین چیزا رو از خدا بخوایم اما یادمون نره که باید از کوچکترین داراییهامون لذت ببریم وشکرگزار کوچکترین نعمتامون باشیم حتی به اندازه ی یه آب خوردن ساده .همین الان با همین خونه حس وحالت رو خوب کن واین خونه رو با خونه قبلی مقایسه نکن وبگرد ببین چه چیزای خوبی تو این خونه داری که شاید تو خونه قبلی نداشتی.تو حس وحالت رو خوب کنی حتی اگه تو خرابترین وزشت ترین خونه که باشی خودت با حال خوبت میسازیش.با خودت بگو بهترین خونه ی این شهر مال منه وقراره بهترین اتفاقات برام رقم بخوره.
23/خرداد/1400 در 12:52 #44968ياسمين
مدیرشكرگزارى بايد عميق باشه و احساست رو تغيير بده و “برايند احساسات روزانه” ت بايد خوب باشه
سعى كن كلامت بار منفى نداشته باشه
اينكه بعد از تصميماتى كه مى گيرى پشيمون مى شى بخاطر ضعف اعتمادبنفست هستش… روى خودباورى ت كار كن23/خرداد/1400 در 20:24 #44971Maryam66
مشارکت کنندهخیلی ممنونم ازتون دوستان، دقیقا کمال گرام و البته ضعف اعتماد به نفس هم دارم , امروز دقت کردم اینجا صدای ماشین نمیاد صدای گنجشک میاد ، ویو پنجره اتاق خواب دوم به فضای سبز و درخت های بیرون هست، بغل خونمون پارکه که من باید مثبت بشم که پنجره سالن باز شه اونجا….
من اینا رو امروز دیدم، پیش میرم تا نتیجه روبهتون بگم ، ممنون -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.