صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت عدم تمرکز وبی دقتی بچه ام

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    arezoom321
    مشارکت کننده

سلام من دخترم ۹سالشه عدم تمرکز داره دقتش پایینه همیشه شلخته هست حتی تو غذاخوردن وکارای شخصیشم مرتب نیس همش میریزه چکار کنم که بتونم این حرکات رفتارشو درست کنم همیشه هم به هر طریقی بهش میگم ولی فایده نداره

ياسمين
    مدیر

سلام. كارى نمى خواد بكنى فقط همينطورى بپذيرش !! هيچ مشكلى نداره ! طبيعيه !!
    طبق قانون توجه و تمركز ؛ هرچقدر بيشتر به اين موارد “توجه” كنى ، شرايطى پيش مياد كه اين چيزا رو بيشتر مى بينى…بيشتر مى ريزه و بيشتر بى دقتى مى كنه.. چون تو با توجه و حرف زدن در موردش و امر و نهى كردن و غر زدن ، فركانسش رو فرستادى پس بيشتر برات پيش مياد !!!
    پس ؛ ١-فقط و فقط به خصوصيات خوب و سلامتش و نكات خوب زندگى ت توجه كن و بابتش شكرگزار باش
    ٢-به درون نا آرام خودت مراجعه كن و احساس ناكافى و ناكارامد بودن خودت رو اصلاح كن ….
    مى بينى كه چقدر قشنگ همه چيز تغيير مى كنه و دخترت بادقتتر و مرتب تر مى شه…..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

همه ی این چیزایی که گفتی راجع به دخترت بنویس وبرعکسش کن که مثلا دختر من خیلی با دقته خیلی مرتبه وهمه جمله ها رو به شکل مثبت بنویس ووقتی نگاهش میکنی این خصوصیات مثبت رو در ذهنت بیار وبه جای تمرکز روی ایرادات دخترت توجهت رو بذار روی نقاط قوتش که مثلا دختر من خیلی باهوشه خیلی مهربونه.ویه نکته ی مهم اینه که دخترت هیچ مشکلی نداره بچه های ما آینه ما هستن حتما یه نا آرامی در درون خودت هست که دخترت رو جوری میبینی که اذیت میشی به مرور با اصلاح باورهای غلطت وکار کردن روی خودت وتغییر خودت دخترت به شکلی که تو میخوای تغییر میکنه.فایل رایگان رابطه من وپسرم رو حتما گوش کن خیلی کمکت میکنه

arezoom321
    مشارکت کننده

ممنون از راهنماییاتون،آره گوش کردم خیلی تاثیر گذاربود

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.