صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول عدم اعتماد ب نفس در کسب وکار

• این موضوع 4 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 1 ماه پیش بدست Bob به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Aa13670000
    مشارکت کننده

من جدیدا رفتم تو زمینه مژه کاری ولی یکم اعتماد ب نفسم تو موفقیت و درآمدزاییش پایین میشه راهنماییم کنید؟

ياسمين
    مدیر

٦ فايل رايگان اعتمادبنفس رو گوش كن

Malihe32
    مشارکت کننده

سلام،من یکم خیاطی میکنم،ولی اعتماد به نفس ندارم،هر بار با یه پیشنهاد جدید دل آشوبه میگیرم،الان به پیشنهاد یکی از دوستام میخوام برم طراحی دوخت بخونم،ولی باز استرس دارم ک اگ بعد از دانشگاه هم باز به اونچیزی ک میخوام نرسم چی،دیگه فرصت کسب تجربه ندارم،رفتم تو ۳۲ سال؛ولی همچنان سردر گم؟؟؟ اگ میشه راهنماییم کنید

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام راهش فقط کار کردن روی باورهاته و اینکه هیچ آدمی نیست که بگه من خیلی راحت وارد هر موقعیتی میشم مگه اینکه روی خودش کار کرده باشه
    پس اول ترس یا اضطرابی که داری رو بپذیر ،ازش فرار نکن و دوم با وجود ترست ادامه بده و با ترسهات مواجه شو
    مدیتیشن رو در برنامه ی روزانت بذار به آرامشت کمک میکنه و از طرفی برای هر کار کوچیکی که انجام میدی خودتو تشویق و تایید کن
    فایلهای اعتمادبه نفس رو مکرر گوش بده

Bob
    مشارکت کننده

تا شروع نکنی تجربه درست نمیشه من اولین روزی گه شروع به تدریس کردم حس شما رو داشتم به خودم میگفتم اگه سوالی بپرسن که بلد نباشم چی؟ اگر اشتباه کنم چی؟ جالبه هم اشتباه کردم هم سوالاتی پرسیده شد که جوابشون رو بلد نبودم. امشب با دیدن پیام شما یاد اون روزا افتادم کسی امروز اونها رو یادش نمیاد حتی خودم جالبه بدونید اولین کلاسم با بچه ها بود!! الان سالهاست زبان انگلیسی تدریس میکنم . تدریس آیلتس و تدریس زبان آلمانی رو هم با همین سوالات اما با اعتماد بنفس بیشتری شروع کردم.اول قبول کن که یک مژه کار هستی حتی اگر مبتدی و شروع بکار کن مابقی درست میشه.همیشه در هر کاری روز اولی هست که همه چی گنگ سوال برانگیز و استرس آوره اما بعدش سرازیری شزوع میشه.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.