• این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 7 ماه پیش بدست Raha_aj به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    Sepid33
    مشارکت کننده

سلام دوستان من سال جدید ورکشاپ پول رو که سه سال پیش خریدم رو دارم گوش میکنم دنیا از اشتیاق میگه ولی من نتونستم اون شوق رو درونم به وجود بیارم بیشتر حسم افسردگی و بی انرژی بودن سعی میکنم حالم و بهتر کنم و گاهی موفق میشم ولی مدت زمان اون شوق و هدفمند بودن خیلی کمه
    من ذهنم به شدت منطقی و با اینکه از نظر مالی داغونم ولی نمیتونم عمیقا حسمو خوب کنم
    و اینکه گاهی فکر میکنم که باورم به مسیر کم شده قبلا ورکشاپ فرمان رو که گوش میکردم خیلی شوق داشتم ولی الان اینطور نیستم و این اذیتم میکنه احساس میکنم ضعیفم
    امروز تمرین شکرگذاری ورکشاپ و انجام دادم بعد متوجه شدم فقط ربات وار انجامش دادم

Raha_aj
    مشارکت کننده

سلام خودت رو همینجور که هستی بپذیر و سرزنش نکن ما انسانیم و ربات نیستیم حال خوب ، انگیزه و اشتیاق در کنار تضاد ها هستن که معنی پیدا میکنن ما تو جسم زمینی خاکستری هستیم ، توجهت رو از اینکه انگیزه نداری و دلیل اینکه چرا اینطوری شدی بردار و مقایسه نکن فقط کافیه هر روز فقط و فقط یک قدم از دیروزت بهتر باشی به کوچیک ترین نکات مثبتی که تو این روزها داری توجه کن 🫶🏻 حتی همینکه داری ورکشاپ رو گوش میدی خودت رو تشویق کن بهت قول میدم دوباره شوق و انگیزه درت به وجود میاد ❤️ نگران نباش

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.