صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی عدم استفاده از ل‌ازمم

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    GhorbaniAylar
    مشارکت کننده

سلام به همه
    بچه ها ، من ی ویژگی ای که دارم. اینه که دلم نمیاد وسایلامو استفاده کنم. چیکار کنم که این حسو کنار بزارم??‍♀️ ؟ مثلا من عاشق شمع و عودم چننند بار رفتم که سفارش بدم برای خودم ولی دلم نیومد ? و الانم یک سالی هست تقریبا ، که چندتا شمع هدیه گرفتم. اونا رو هم دلم نمیخواد روشن کنم.
    روشن ک میکنم خیلی حس خوبی دارم ولی حس بدم بیشتره. که چرا داره اب میشه و دیگه شمع نمیمونه برام.
    چیکار کنم .

ياسمين
    مدیر

سلام باور فراوانى ت رو افزايش بده تا ترس از دست دادن و باور كمبود از بين بره…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به خاطر اینه که فکر میکنی فقط همین چندتا دونه شمع یا وسیله که داری هست کاین برمیگرده به باور کمبود که همه چیز کمه وتموم میشه وقتی باور جدید بسازی که من هرچی از لوازم ووسایلم استفاده کنم وسایل بیشتری میخرم .باور هرچی کم بشه جاش پرمیشه رو با خودت تکرار کن

GhorbaniAylar
    مشارکت کننده

ممنونم?♥️
    پس هم کم کم شروع میکنم روشن میکنم و جمله ای که گفتین رو تکرار میکنم تا کم کم درست شه???

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

عزیزم فقط تکرار این جمله کافی نیست درسته که تکرار این جمله بهت کمک میکنه اما باید ببینی چه باورهای غلطی داری بنویس و اونارو پیدا کن وبرعکسشون کن ینی مثلا یه باور غلط اینه که پول درآوردن سخته تو مینویسی پول درآوردن خیلی راحته وباید بتونی حداقل ده مورد باور غلطت رو پیدا کنی وبا تکرار مداوم وضبط کردن صدات وپخشش برای خودت باورهای کمبود رو درست کنی.علاوه برهمه اینها فایلهایی راجع به پول وباورهای غلط توی سایت هست که اگه میخوای از لحاظ باور فراوانی قوی بشی باید گوش بدی.وهمچنین اعتمادبه نفست هم مهمه که بالا بره با فایلهای اعتمادبه نفس .

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.