در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Farnoosha
    مشارکت کننده

سلام دوستای خوبم. من چند ماهیه اینحام و ورکشاپها رو شرکت میکنم ، اما یه تضاد خیلی بزرگ در رابطه ام با استاد و داشنگاه برام پیش اومده که میتونه بدجوری روی زندگیم تاثیر منفی داشته باشه. مشکل من اینه که این آدم به شدت ظالمه و با توجه به ظلمی که درحقم کرده و وقتی که از من گرفته من دچار مشکل شدم، و وقتی بسیار محترمانه نسبت به ظلمش اعتراض کردم اعلام کرد که دیگه باهاش تماس نگیرم و حتی تا مدتها دیگه کارمو انجام نمیده، این یعنی از دست رفتن یک سال و نیم از زندگی، وقت، پول و انرژی من.
    سوالم اینه که آیا در کل باید جواب ادم ظاام رو داد، یعنی اعتراض من اشتباه بود؟ یعنی باید بازم سکوت میگردم؟
    و اینکه واقعا الان که حالم بده چطور باید با ابن تضاد روبرو شم

ياسمين
    مدیر

سلام. هر اتفاقى اطرافت مى افته انعكاس درون نا آرام خودت هستش….. اگر نگران هستى عجله دارى مى ترسى يا به خودت اطمينان ندارى ، ادمهايى سر راهت ميان كه اين احساسات منفى در تو بيشتر بشه… فايل قانون فركانس در روابط رو بارها گوش كن و احساست رو به هر طريقى مى دونى خوب نگهدار….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خودت مسئولیت هر تضادی که پیش میاد رو گردن بگیر وبگو حتما خودم با فرکانسهای نادرستم باعث شدم این ظلم رو ببینم وباید درسش رو بگیرم .واز طرفی به خاطر دوست نداشتن خودت وعدم اعتماد به نفس خودت بوده که یکسال ونیم انرژی وپول ووقتت رو صرف طرف مقابل کردی وایشونم نخواسته دیگه باهاش تماس بگیری .پس ببین کجا خودتو دوست نداری این رفتارهارو دیدی.الان اگه ایشون ظلمی کرده حتما یه جایی این فرکانس بدش به خودش برمیگرده صددر صد وتو منتظر نباش که ببینی خدا چه جوری این حال بد رو به خودش برمیگردونه .فقط دیگه توجهت رو از این موضوع بردار رهاش کن وبسپارش به خدایی که حافظ ونگهدارته وبه چیزایی توجه کن که حالتو خوب میکنه .هر کاری که بهت انرژی میده مثلا بیرون رفتن با دوستات رفتن به طبیعت و ….روی خودت وارزشمندی خودت کار کن و سعی کن همیشه در لحظه حال زندگی کنی واز هر لحظه ی زندگیت لذت ببری وحالت رو با چیزایی که خوشحالت میکنه خوب کنی

Farnoosha
    مشارکت کننده

ممنونم ازتون بخاطر پاسخ کاملتون . سعی میکنم دونه به دونه اش رو اجرا کنم. آره وقتی به گذشته نگاه میکنم خیلی جاها غر زدم به روند کارم به ایشون و امرژی منفی داشتم اما همین شرایط رو دوستم هم داشت اما کار اون بخوبی پیش رفت.
    در هر صورت من هنوز کارم گیر ایشونه و تماس برقرار کردن دوباره خیلی برام سخته چون نمی تونم پیش فرض رو بزارم کنار

ياسمين
    مدیر

خودت رو با كسى مقايسه نكن. مطمئن باش برايند احساسات دوستت ، خوب بوده كه كارش انجام شده….
    باورهاى غلطت رو درست كن و با اميد و حس خوب پيش برو

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.