در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Shole
    مشارکت کننده

سلام عزیزای دلم چه خوبه این خونه❤️ من امشب اصلا حالم خوب نیست از خودم ناراحت و عصبی ام حس درماندگی کردم من خیلی داشتم خوب پیش میرفتم نمیدونم چم شد یهو نگران شدم و ترس اینکه مبادا بمونه برام این حس….فقط تنها چیزی که هست میدونم بخاطر اضافه وزنم هست یه جورایی حس میکنم به خودم دارم ظلم میکنم !خیلی چیزا رو میدونم اما این مقاومت ذهنیم خیلی قویه چون سالهای سال بهش توجه و تمرکز زیادی داشتم وقت کوچینگ گرفتم تنها امیدم که یه نجات دهنده ای به کمکم بیاد و منو از این حالت نجات بده ای کاش روزی بیاد که با شوق زیاد از دستآوردم بنویسم و به خودم افتخار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. تنها نجات دهنده خودت هستى. از تمريناتى كه دنيا توى كوچينگ داده استفاده كن و خودت رو همينطورى كه هستى بپذير. وقتى خودتو در همين وضعيت دوست داشتنى بدونى و چاقى رو رها كنى ، اون موقع كم كم وزنت كم مى شه.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اصلا به این حسهات توجهی نکن همه این حالتهات در مسیر تغییر طبیعیه فقط راهش اینه که هرلحظه که دیدی حست بد شده توجهت رو بذاری روی چیزی که میخوای چیزی که دوست داری یا خودت رو مشغول کن به فایل گوش دادن یا انجام کاری که دوسش داری.
    خودت رو قوی بدون که میتونی با هرشرایطی که داری زندگیت رو از نو بسازی .چون تو تیکه ای از منبع انرژی هستی پس میتونی قدرتمند وخالق باشی.
    تا میتونی فایل گوش بده تا ذهن سرزنش گرت ساکت بشه وتسلیم تو بشه .
    عجله رو بذار کنار باید پروسه ی ۶ ماه تا ۱ سال رو طی کنی.
    ذهنی که سالهای سال تورو سرزنش وتخریب کرده یه شبه تغییر نمیکنه صبور باش وفقط ادامه بده.

Shole
    مشارکت کننده

خیلی خوشحالم که هستید ❤️ من از اولین روزهای شروع ورکشاپم که گذشت چیزایی ک از مقاومت ذهنی و باور غلط و هر آنچه که یاد گرفتم این مشکل من مدام پر رنگ تر میشد میدونستم که مانع ایجاد میکنه بس که سالها هر روز هر لحظه درگیرش بودم و ندانسته به سمت خودم جذبش کردم اونقدر قوی شده این موج انرژی منفی که من برای برطرف کردنش واقعا به تنهایی نمیتونم خیلی از باورهای غلط و مشکلاتمو خدااارو شکر تونستم حل کنم اما با این درگیرم …هنوز وقت کوچینگم نشده اما چون این راهو از بس رفتم و نتیجه نگرفتم این حس لعنتی دوباره میاد سراغم که اره الکی کوچینگ گرفتی و اینا و منو میترسونه یکم اینا اصلا درست نیست قوانین رو میدونم اما ته دلمو این بار منفی یکم خالی میکنه….امیدوارم به کمک شما بتونم این بار منفی رو از خودم دور کنم اون روز زیباترین روز زندگی ام خواهد بود ….یک دنیا ممنون از توجه شما خیلی دوستتون دارم خیلی زیاد❤️?

ياسمين
    مدیر

قطعا مى تونى اين رو هم تغيير بدى. فقط بايد صبور باشى. راهكارهاى كوچينگت هم خيلى كمكت خواهد كرد

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.