صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › ظاهر همه چیز خوب ولی حس درونیم چیز دیگه میگه
- این موضوع 8 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 4 ماه پیش بدست
ياسمين بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
07/فروردین/1401 در 10:53 #42373
Nastaran123
مشارکت کنندهسلام
خیلی اتفاق میفته که من به پسری که دارم میشناسم شک میکنم خیلی زیاد اوایل بروز میدادم الان بروز نمیدم خیلی پیش میاد که دچار استرس میشم من رو به خانواده معرفی کرد ولی هنوز مطمئن نیست که واقعا رابطه جدی میخواد یا نه راستش منم مطمئین نیستم و اینه بهش اعتماد ندارم با اینکه خیلی بهم احترام میذاره و… ولی نمیدونم چرا نمیتونم بهش اعتماد کنم ۷ ۸ ماهه که از آشناییمون میگذره هنوز هم شک دارم بهش و اینکه نمیتونم بروزش بدم استرس بیشتری بهممیده نمیدونم به حسم اعتماد کنم و تموم کنم شاید کلا رابطه به من استرس میده نمیدونم یا اینکه ادامه بدم شک هم منظورم خیانت فیزیکی صرفا نیست منظورم بازی کردن با احساساته دروغگویی
ممنونمیشم راهنمایی کنید07/فروردین/1401 در 10:54 #47069ياسمين
مدیربايد بيشتر روى خودشناسى ت كار كنى
07/فروردین/1401 در 17:16 #47070Nastaran123
مشارکت کنندهمرسی چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟
و اینکه همیشه باید به حسم اعتماد کنم ؟ چون این اتفاقاتی روابطم چه دوستانه چه احساسی میفته یعنی وقتی حس بد و شک دارم با اینکه همه چی به ظاهر خوبه بعدش میفهمم حسم درست بوده .
و سوال آخر اینکه من هنوز به اون عزت نفس و آگاهی لازم نرسیدم پس چطوری کسی رو جذب کردم که آگاهه آرامش داره و به من خیلی احترام میذاره ؟ یهنی کاملا برعکس آدم و رابطه ی قبلی هست درسته که من یاد گرفتم که با کسایی ارتباط داشته باشم که به من ارزش میدن و احترام میذارن ولی عزت نفسم هنوز کلی کار داره چطوری این آدم رو جذب کردم؟07/فروردین/1401 در 20:44 #47071ياسمين
مدیربه اندازه اى كه روى خودت كار كنى ، احساس ارزشمندى ت بيشتر مى شه و دقيقا به همون اندازه ، اطرافيانت به تو بيشتر احترام مى ذارن
اعتمادبنفس و عزت نفس زيرشاخه هاى زيادى داره… الان توى زمينهء احساس ارزشمندى و لياقت براى دريافت صداقت بايد كار كنى درعين حال خودت هم بايد معتمد و صادق باشى.
و نكته ديگه اينكه تا زمانى كه توى رابطه ت شك و نگرانى دارى ، شرايطى پيش مياد كه شك تو بيشتر مى شه پس روى احساس خوب ت كار كن10/فروردین/1401 در 19:24 #47080Nastaran123
مشارکت کنندهممنونم عزیزم ???من به توصیه ات عمل کردم و یه چیزایی راجع به خودم شناختم.
اینکه از مامانم کینه دارم و نبخشیدمش چطوری میشه بخشید؟و پذیرفت ؟
نمیتونم راحت تصمیم بگیرم چون کمالگرا ام برای همین و ریشه کمالگرایی هم عزت نفس که دارم روش کار میکنم .
رفتارم همیشه صفر یا صد بوده و هست یعنی یا خیلی بیش از حد مهربونم البته آلان نسبت به قبل خیلی کمتر شده و یه جاهایی هم سریع به خودم میام و با وجود استرس بازم جلوی خودمو میگیرم یا عصبانیمیشم و دیگهمحل نمیدم.
و اینکه اتفاقاتی که توی رابطه ی قبلیم و بعدش با دو تا از دوستام افتاد رو نمیتونم فراموش کنم مدام مقایسه میکنم با الان.
و آخریش اینکه باید با کودک درونم آشتی کنم خیلی وقتا نادیده میگرم و با هاش سختگیرانی رفتار میکنم.10/فروردین/1401 در 19:24 #47081Nastaran123
مشارکت کنندهیه چیزی رو جا انداختم ذهنم با روابط خوب و آرامش عادت نداره براش آشنا نیست برای همین مخصوصا توی روابطم همش دنبال ضعف میگردم خب توی خانواده روابط صمیمی نبود هیچ موقع بین پدر مادر در کل فضای خونه تقریبا همیه چالش داشت روابط دوستانم هم همینطور روابط عاطفی عم به همین شکل همیشه چالش بود توی روابط خودم یا اطرافیانم .
10/فروردین/1401 در 19:36 #47082ياسمين
مدیروقتى مى تونى راحت ببخشى كه بدونى مادرت هر اشتباهى كرده بخاطر نااگاهى ش بوده. اون هم قربانى نااگاهى والدينش….
خودت رو هم ببخش.احساس گناه و عذاب وجدانى كه دارى مانع از احساس خوبت مى شه. هركارى انجام دادى براى اون زمان و با اطلاعات و اگاهى اون تايم تو ، بهترين تصميم بوده.10/فروردین/1401 در 20:01 #47084Nastaran123
مشارکت کنندهکاملا حرفت درسته یاسی جان ولی مامانم اختلال شخصیتی داره یعنی بعضی ار رفتارها و یا حرفها رو برای آزار من میزنه و خب چون رابطه مادر فرزندی هیت و منم حدود یکسالی که از این موضوع آگاه شدم پذیرشش یه مقدار سخته دارم دقیقا مدتم اینو تکرار میکنم پدر مادر ها قربانیان قربانیان هستن تا بره توی نا خودآگاه م .
حتما روی بخشش خودم هم کار میکنم مرسی از راهنمایی های همیشه مفیدت و حرفهای قشنگ ?????10/فروردین/1401 در 20:05 #47085ياسمين
مدیرخواهش مى كنم?
يادت باشه كه جهان آينه ست… اگر مادرت دايم باعث رنجش تو مى شه بازتاب اينه كه تو هم دايم خودتو سرزنش مى كنى … -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.