• این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست elpi66 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Airin
    مشارکت کننده

سلام به همگی❤️خیلی خوشحالم که اینجام و شمارو دارم.
    من امروز متوجه یکی از باور های اشتباه ریشه ای درونم شدم و برون ریزی داشتم.
    باور من درباره ی ظاهر بینی و زیباییه که از بچگی خیلی منو اذیت کرده..
    مثلا اینکه ظاهر من مطابق با معیار های جامعه نبوده (دماغ بزرگی داشتم،قد کوتاه،رنگ پوستم و..)وهنوزم ادامه داره..مثلا کسی که دوسش دارم از لحاظ معیار های اجتماعی (که منم باهاش شرطی شدم )زیبا و خوشتیپ نیس و میدونم قراره خیلیا با آشنایی باهاش پیش خودشون بگن مثلا چقد قدش کوتاس یا بد لباسه و .. حتی خودم که اعتماد به نفسمو ازم میگیره وقتی یه جا یکیو میبینم که از من زیبا تره
    ازتون میخوام کمکم کنید این باور غلط از بین ببرم و این تمرینی که دنیا جون گذاشه بودن که باور های درستو تو گوش چپ شبا بزار پخش بشه رو انجام بدم
    فقط اینکه چه کاری انجام بدم و یه باور درست که عمیقا اینو ازبین ببره چی میتونه باشه؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اعتمادبنفس و عزت نفس شاخه هاى زيادى داره …. فايلهاى رايگان مربوط به اونها رو گوش كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.برای خودت باور جدید بساز که اصلا زیبایی معیار وملاک برای رابطه با دیگران نیست ومن خودم رو همینجوری با همین ظاهر دوست دارم درنتیجه افرادی میان سر راهم که منو با همین ظاهر دوست دارن.
    از طرفی به جای توجه کردن به ظاهر وچهره به توانایی‌ها واستعدادهایی که داری بیشتروبیشتر توجه کن.
    هر روز برو جلوی آینه بگو تو زیبایی تو ارزشمندی تو دوست داشتنی هستی .ممکنه اوایل ذهنت قبول نکنه اما با تکرار وتداوم میتونی موفق بشی پس صبور باش وفقط ادامه بده.
    یه نکته ی مهم اینکه چهره خیلی مهم نیست این باور توئه که زیبایی خیلی مهمه .اگه یه کم سرچ کنی میبینی آدمهای موفق زیادی هستن که فقط یه ظاهر معمولی دارن یا معلولیت دارن ولی تونستن استعدادها شون رو شکوفا کنن.

Airin
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم از حرف های قشنگتون❤️?????

elpi66
    مشارکت کننده

ببین دوستم من دو تا خواهر دارم زیبا سفید خوشگل انگار من با اونا ناتنی هستم.اما من همیشه به خودم به پوششم میرسم سطح اجتماعی بالاتری دارم .همه میگن دوتا خواهرت خوشگلن اما تو باکلاسی.از چند نفر شنیدم بهم گفتن اگر قرار باشه تو جایی بیای منتظریم ببینیم چی می پوشی.پس این تویی که دیدگاهت رو میسازی .همسرم همیشه میگه من خوشحالم گرفتمت چون تو همه چیز تمامی.خیلی بهتر از خواهراتی.همه از من نظر میگیرم.من همه جا هم میگم که خواهرام از من خوشگلترن وبه زیبایی اونا افتخار می کنم.
    پس دوست عزیزم این تو هستی که باورهاتو میسازی.هرجا میری با اعتماد به نفس برو

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.