در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Golshan
    مشارکت کننده

سلام منو همسرم رابطه ای با هم نداریم، فقط هم من هستم که دوست داشتم طلاق بگیرم اون دوست نداره.
    با دنیا جون که کوچینگ داشتم، گفتش تو دوست نداری باهاش رابطه جنسی داشته باشی، طلاق عاطفی ازش گرفتی، نمیخواد دلت هم براش بسوزه، اون میتونه بره یه زن دیگه پیدا کنه باهاش رابطه داشته باشه، جسمهای شما هم فرکانس نیست، تموم شد و رفت…

خلاصه که همسرم خیلی اصرار داره که با من سکس داشته باشه، با زور میخواد اینکارو بکنه من نمیذارم بهم میگه یا با من سکس داشته باش، یا بذار من زن بگیرم بیارم توی همین خونه تو هم حق حرف زدن نداری، یا برو، خونه و زندگی و بچه ها رو باید بذاری بری…
    چیکار کنم؟؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام ، تمرينهايى كه توى كوچينگ گرفتى انجام دادى ؟ اول بايد يه زن مستقل و با اعتمادبنفس بشى تا بتونى طلاق بگيرى و زندگى ت رو بچرخونى

Golshan
    مشارکت کننده

تمرینها رو انجام میدم تمرینها مربوط به رشد فردی هست، البته اینو میدونم که رشد فردی روی تمام زوایای زندگی اثر میکنه…
    ولی واقعا نمیدونم با این اصرار کردن شوهرم و این نگاه غلطش به رابطه جنسی و اینکه میگه خونه و زندگی رو بذار و برو چکار کنم؟

ياسمين
    مدیر

تنها راهش اينه كه فعلا با اين وضعيت بسازى و روى اعتمادبنفست كار كنى
    شرايط بيرونى فعلا قابل تغيير نيست

K.Parastoo
    مشارکت کننده

سلام تمریناتت. رو کاملا انجام بده خودت رو آروم کن مدیتیشن کن.بیشتر روی خودت کار کن.اگه واقعا قصد جدایی داری میتونی توی تصوراتت به راحترین شکل تجسم کنی که از همسرت جدا شدی و حتی بچه ها و خونه رو هم بهت داده.
    این چیزا برات ذهنت محاله بخاطره همینه اینقدر داری اذیت میشی.فعلا با این شرایط کنار بیا اول باید تمام شرایط این زندگی رو بپذیری و از این تضاد درست رو بگیری و بعد بری بیرون چون اگه دَرست رو نگیری این اتفاق به شکل های دیگه ای توی زندگیت تکرار میشه .
    سعی کن مستقل بشی و خیلی عمیق روی خودت کار کن که با شرایط دلبخواهت جدا بشی و بعدش بتونی زندگی راحتی داشته باشه.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.