صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی ضعف و ناتوانی هیچکاری نکردن

• این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 1 ماه پیش بدست maran به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Atiyezarei
    مشارکت کننده

سلام من اولین باره میام خردجمعی سوال بپرسم ..
    همیشه میخواستم سوال بپرسم ولی نمیدونستم چرا یه چیزی جلومو میگیره..
    گاهی اوقات این سوال دیوونم میکنه که چی میشه اگه نتونی هیچ کاری انجام بدی ! هیچ کاری ازت برنیاد و ضعیف و کوچیک باشی ..اونقدری که فقط توانایی تماشا کردن داشته باشی و همین تماشا کردن خودش ازهرچیزی عذاب اورتره .. گاهی اوقات فکر میکنم جوابشو میدونم ولی
    انگار اصلا هیچی نمیدونم ?‍♀️
    من شونزده سالم هست و خیلی دارم تلاش میکنم که بتونم ورکشاپ رو تهیه کنم ویسها رو هم گوش کردم ولی وقتی تکراری میشن برام نمیدونم چرا اصلا جواب نمیده!!

ياسمين
    مدیر

سلام. قطعا تو توانايى زيادى دارى فقط بايد اونها رو بشناسى … ٦ فايل اعتمادبنفس رو بارها گوش كن

faha1362
    مشارکت کننده

بدون که تو هیییییییچ فرقی با بقیه کسایی که اینجا هستن نداری!این ها مقاومت ذهنته تا تو توی حالت همیشگیت نگه داره و نذاره تغییر نکنی…ولی تو باید مقاومت کنی و با استمرار بیشتری فایل گوش کنی و اصلا بهش توجه نکنی.سعی هم بکن بیشتر خودت رو بشناسی.مثلا میتونی یه لیستی تهیه کنی از ۵۰ تا از توانایی هایی که داری.لازم نیست کار های الزاما خیلی خفن و بزررگی باشه مثلا من خیلی خوب بلدم کیک درست کنم…من خیلی تو حل سوالای ریاضی خلاقیت دارم…من میونم با بچه ها خوبه و …بعد با صدای خودت ضبط کنی و هر شب گوش کنی.
    تمرین هایی رو هم که خانم گرایلی میدن حتما با دقت انجام بده.و منتظر نتایج بزرررگ نباش.درحد هر روز کمی خوشحالتر و بهتر از دیروز کافیه.بعد از مدتی برگردی به خودت نگاه کنی میبینی که چقدرر رشد کردی

Atiyezarei
    مشارکت کننده

سلام خیلی ممنونم وقتی این سوال رو روز قبل پرسیدم پراز احساسات مختلف بودم ولی روز بعدش دیگه اون حس ها رو نداشتم فکر میکنم به دلیل زودگذر بودن احساسات توی لحظه ادم گول اون لحظه رو میخوره و هزارتا فکر میکنه و تصمیمات مختلف میگیره ولی روز بعدش همونا براش عادی یا مسخره به‌نظر میاد پس نباید گول احساسات همون لحظه رو خورد گاهی اوقات.. ممنونم ازتون .

maran
    مشارکت کننده

بنظرم اول این رو پذیر که هیچ ایرادی نداره گاهی تماشاگر باشی لزومی نداره تو ۱۶ سالگی بار روانی به دوش بکشی از سن لذتبخشت لذت ببر من ۲۷ سالمه و هرروز دارم تلاش میکنم دوباره بتونم زندگی رو مثل ۱۶ سالگیم رنگی ببینم اروم و ریلکس فقط لذت ببر از وجودت از سنی که داری از توانایی هایی که خدا بهت داده ،و اینکه اینجا خیلی مجیکاله همه چی ،چشمهاتو ببندانقدر ویس های رایگان رو گوش بده به خودت میای میبینی چند ماه گذشته و بدون زحمت پول ورکشاپ تو حسابته این تجربه خودمه منی که لحظه ای فکر نمیکردم بتونم ورکشاپ شرکت کنم …

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.