صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی صلح با همه جنبه های اخلاقی

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    مریم زارعی
    مشارکت کننده

سلام . من دارم‌کتاب نیمه تاریک وجود رو مطالعه میکنم خیلی کنند جالب هست و واقعا از خوندن خط به خطش به وجد میام فقط س سوال دارم اینکه ما آینه هم دیگه هستیم ومن کاملا قبول دارم خوب حالا سوال من اینه اگر یک اخلاق خیلی زشت داشته باشه در مقابل ما مثل یکی که دزدی میکنه یا یکی که خیلی خو خواه هست این در وجود ماهم هست …چطور اونو پیداش کنیم و به صلح برسیم باهاش …..و چطور از ی نیمه تاریک خودمون ی چیز مثبت پیدا کنیم و به این نتیجه برسیم ک این اخلاق بد ی چیز خوب داخلش هست و میتونه مفید باشه ….من یکم گیج شدم امیدوارم تونسته باشم منظور سوالمو برسونم …ممنون از وقتی که میزارید

ياسمين
    مدیر

سلام. درواقع همهء اين مطالب بخاطر اينه كه در برخورد با خصوصيات بد افراد ، واكنش نشون ندى چون قطعا درون خودت سايه يا همون نيمه تاريك وجود داره..مهم پذيرش افراد و پذيرش خودت با همهء خصوصيات خوب و بد هستش…

مریم زارعی
    مشارکت کننده

یاسمین عزیزم ممنونم از،پاسخ شما …‌ببینید من اینطور متوجه شدم که من قبول کنم به فرض مثال که خودخواه هستم و این جزئی از،وجود منه و سرکوبش نکنم و در صدد اصلاحش باشم و به خوبی های خودم بیشتر توجه کنم و اینکه در برابر دیگران هم نسبت به اخلاقیات منفی بی،تفاوت باشم و قضاوتش ن نکنم و بیشتر جنبه های،محبتشون ببینم تا اون ها پر رنگ تر بشن……واینکه من قبول کنم ک این نیمه تاریکه هست در وجودم و کامل اونو بپذیرم و انکارش،نکنم تا کم کم اون کمرنگ بشه،…‌‌درسته؟؟؟؟

ياسمين
    مدیر

بله درسته.

مریم زارعی
    مشارکت کننده

ممنونم ازتون یاسمین عزیز

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.