صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول صابخونه خوب پیدا شد

• این موضوع 6 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 2 ماه پیش بدست Goli61 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    حمیده نجفی
    مشارکت کننده

سلام بچه ها درینگ درینگ من اومدم همون که نگران خونه بود بجه ها مدام جملات تاکیدی گفتم حال واحساسمو خوب نگه داشتم تا اینکه مراجعه کردیم با همسرم بنگاه داشتیم دفترا رو نگاه میکردیم یه آقایی مارو صدا زدگفت من مهندس معدن هستم وچون خانومم همیشه تنها س خونمو به شما اجاره میدم وکلی تخفیف داد بچها خیلی خوب حال واحساسمون خوب نگه داریم من آنقدر جملات تاکیدی ومقدار رهن واجاره گفتم تا یه جیزی هم کمتر از خونه قبلی مون شد ممنونم از راهنماییهای شما دوستان روزگارتون خوش

ستاره
    مشارکت کننده

سلام عزیزم تبریک میگم ان شا الله بخوشی توی خونه ی جدیدت به همراه همسرت زندگی کنی و لحظه های عاشقانه ای داشته باشین? حالا که به خواسته ات رسیدی سپاسگذاری کنی و هنوزم ادامع بده به تمرینات برای خواسته هایی ک میخایی و همیشه حالتو خوب نگه دار
    موفق باشی عزیزم??

Mo1353
    مشارکت کننده

مبارکه عزیزم
    این تازه اولشه.اگه حس و حالت واسه هر چیزی خوب باشه و کلا در لحظه زندگی کنی و نگران نباشی اینقدر اتفاقهای خوب میفته واست که به قول دنیا جون میگی وای کائنات چه کردی با من?

S S
    مشارکت کننده

سلام تبریک می گم آفرین معلوم میشه باورهای درستی داشتی که به خواسته ات رسیدی
    خداروشکر

parastookahrizi71
    کاربر

حمیده جان سلام.
    بهت تبریک میگم دوست عزیز و با انگیزه امیدورام همیشه شاد و پرانرژی و پرانگیزه باشی.
    من هم تجربه خوب نگه داشتن حس وحالم رو راجب به پیدا کردن خونه جدید توی قسمت حالِ خوبِ شما نوشتم.واقعا به وجود وقدرت کائیات ایمان دارم.

Goli61
    مشارکت کننده

من خوندمش … خیلی عالی بود .
    باید دوری کرد از این اطرافیان که ول کن زندگی زن و شوهر های جوان نیستن و ایه نحس میخونن .
    الان با قوانین آشنا شدم و راحت شدم قبلا این اطرافیان خیلی رو زندگیم اثر بد داشتن با تلقینهای بد .

Goli61
    مشارکت کننده

من هم ترس از استخر و دریا و … داشتم انقدر که وقتی رفتم با ترسم مبارزه کنم و عادی بشه برام آب ،آنقدر میترسیدم که دست و پام گم میکردم ونزدیک بود غرق کنم خودم رو یکی دوبار مربیم سریع خودشو رسوندولی بالاخره خوب شدم ??????

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.