در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    مریم زارعی
    مشارکت کننده

سلام خدمت شما دوستای عزیزم‌ ی سوال دارم دوهفته پیش،گوشیم خراب شد و دیگه درست نمیشه و آلن گوشی،ندارم خودم که بتونم فایل گوش کنم و همسرم سر کار هست و گوشیش و احتیاج داره و نمیتونم ازش خیلی استفاده کنم و فایل گوش کنم و الآنم شرایط،خریدن گوشی ندارم البته خراب شدن گوشیمو به فال نیک گرفتم و خیر دونستم اما حالا که نمیتونم فایل گوش کنم باید چیکار کنم که تو ندارم بمونم تا ی گوشیجدبد میخرم

مریم زارعی
    مشارکت کننده

و‌اینکه‌ خودم‌میدونم‌ک فرکانس منفی خودم‌ باعث این اتفاق شد برای همین ناراحت نشدم‌و‌خودم‌مقصر هستم فقط ی راهکار می‌خوام که بتونم‌تو‌مدارم بمونم‌و‌جلو‌برم‌و متوقف نشم‌،،??

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر نوت بردارى كردى اونا رو بخون و حس و حال ت رو در طول روز خوب نگه دار و تمريناتت رو انجام بده.. مهمترينشون شكرگزاريه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اگه حتی نوشته ای هم از فایلها نداری همین که هر لحظه حالت رو خوب نگهداری وهر روز شکر گزاری بابت داشته هات انجام بدی وتوجه وتمرکزت رو بتونی روی افکار وکلام مثبت بذاری میتونی توی مدارت باقی بمونی ودر مواقعی که انرژی خوبی داری میتونی تصویرسازی داشتن یه گوشی خوشگل رو داشته باشی که داری هر روز باهاش فایل گوش میدی.

مریم زارعی
    مشارکت کننده

ممنون از پاسختون..،،،,,،??

مریم زارعی
    مشارکت کننده

سلام .خواستم ازتون تشکر کنم بابت راهنمایی که کردید و جواب سوالمو دادید …من با وجود نداشتن گوشی حالمو خوب کردم و تو این مدت کلی اتفاق های عااالی تو زندگیم افتاده در مورد خودم شغل همسرم و اینو مدیون راهنمایی شما هستم یاسمین عزیزم و فاطمه خانوم عزیزم …و اینو باور دارم ک تمام اتفاق های جهان خیره و به نفع منه و قراره بهترین اتفاق ها برای من رقم بخوره

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .خواهش میکنم خداروشکر.مهم تلاش خودت بوده دوست عزیز. آفرین به توانمندیت .

مریم زارعی
    مشارکت کننده

فدای شما .ممنونم ?

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.