در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    مریم زارعی
    مشارکت کننده

سلام خدمت دوستان عزیزم
    یکی از اقوام های خیلی نزدیک شوهرم شپش گرفتن و ب منو پسرم هم دادن و من خیلی درگیر این تضاد شدم و هنوز هم در گیرم پسرم کوچیکه و خیلی اذیت شده تو این مدت خودمم خیلی اذیت شدم تا جایی ک مجبور شدم موهامو کوتاه کنم….و خیلی رعایت میکنم اما اونا رعایت نمیکنن و خیلی ببخیال هستن منو پسرم در مان شده بودیم اومدن خونه و دوباره پسرم گرفته ….هر چقدر ک میخوام بهش توجه نکنم بازم تاثیر میزاره ….چند بار هم سر بسته بهشون گفتم ک نیان تا خوب نشدن اما گوش نمیکنن و به رو خودشون نمیارن خیلی ببخیال هستن .میشه راهنماییم کنید .با خودم میگم خوب دیگه بهش توجه نکن اما بازم درگیرش میشم خیلی هم اذیت هستم .

ياسمين
    مدیر

سلام… قوانين جهان هميشه ثابت هستن و اثر مى كنن… تا وقتى به اين مسئله حساس باشى و همينكه توجه مى كنى كه مراعات كنى ، دايم باهاش مواجه مى شى …..پس بپذيرش ! باهاش به صلح برس …خداروشكر كن كه بدنتون مقاومه و درگير بيمارى مهمترى نشدين….

مریم زارعی
    مشارکت کننده

یاسمین جان …یعنی همون حساس بودن و رعایت کردن و حساسیت برای رفت و آمد کردن اونها خودش توجه کردن هست ک نباید انجام بدم ….و اینکه کلا خیال کنم ک چنین چیزی نیست

ياسمين
    مدیر

بله اين چيزايى كه گفتى همون توجه كردنه….

مریم زارعی
    مشارکت کننده

و ابن نگرانی ک اونها رعایت نمیکنن و بزارم کنار درسته .

ياسمين
    مدیر

بله درسته. سخت نگير …

مریم زارعی
    مشارکت کننده

ممنونم ازالان همین کارو میکنم ….خیلی حالم بهتر شد مررررسی خیلی لطف کردی عزیزم .

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم

2Ameneloori
    مشارکت کننده

چ جالب ?.این موضوع برای من هم پیش اومده ،من الان تقریبا ۹ماهه با دنیا جون آشناشدم و چیزهایی ک دوست دارم و خوشم میاد رو باور میکنم ،
    چند تا از بچه های آشناهامون درگیر این معضل هستن
    و تو خونه من مهمون هستن چند وقته ،
    و خداروشکر هم من و هم پسرم کاااملا در امانیم از دست این شپش،چون هررر روز ک بیدار میشم سپاسگزاریم انجام میدم و مینویسم و میگم من فقط جاذب اتفاقات خوب و سلامتی بخش هستم .به بچمم یاد دادم این جمله دنیا جون(من با تمام جهان در صلحم …..)تو فایل سلامتی.
    یکی از آشناهامون اتتتفاقا اینننننقد متنفره و حساسیت بیش از حد و توجه بیش از حد به این مسئله داره که بچه هاش اگه دو دیقه با این بچه ها بازی کنن ،درگیر میشن.
    ک اتفاقا منم همین حرفای یاسمین جان رو براشون زدم ک از بس توجه و تمرکزت گذاشتی رو این درگیر شدی!
    دوست عزیز شما هم همینطور توجه و تمرکزت رو بذار رو شادی بچت ،همینکه دو دیقه میشینه و خوش میگذرونه و بازی میکنه در صحت و سلامت خداروشکر کن .

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.