• این موضوع 9 پاسخ، 8 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست Nasim.m به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    HAmedeh95
    مشارکت کننده

سلام بچه های عزیز من خیلی دلم میخاد یه شغل به زندگیم جذب کنم وبه قول معروف دستم بره تو جیب خودم میش منو راهنمایی کنید که چطوری یه منبع درآمد به زندگیم باز کنم ممنونم ازتون

ياسمين
    مدیر

سلام. بعد از اینکه باور لیاقت و فراوانى ت رو تقویت کردى ببین به چه کارهایى علاقه دارى و توى چه زمینه هایى اطلاعات و تجربه و مهارت کسب کردى ……از یکى از اونها شروع کن

S S
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز

بستگی داره که تو چه زمینه ای مهارت داری خودت از خرد درونت راهنمایی بخواه
    به فراوانی کائنات ایمان داشته باش که به تعداد تمام آدمها شغل دلخواهشون وجود داره
    خودتو باور داشته باش که می تونی مستقل باشی و خالق زندگی خودت باشی
    مرکز توجهت را بذار روی پیدا کردن شغل دلخواهت
    اونوقت خدا به شکل شغل خوب با درآمد عالی سر راهت قرار می گیره

parastookahrizi71
    کاربر

سلام حمیده جاان???
    فقط کافیه باوره فراوانی و ثروت کائنات رو عمیقا باور داشته باشه و مهارت های خودت رو بنویس و استعدادهای خودت رو باور داشته باش مسیر برات هموار میشه برای به دست آوردن یه کاره خوب عمیقا باید به خودت و باورهات و قدرت کائنات ایمان داشته باشی.
    در پناه خدا شاد و سالم وثروتمند باشی??????

HAmedeh95
    مشارکت کننده

سلام بچه ها عزززیزوسلام به پرستو جان.درکل سردرگم هستم چون قبلا قصه گو کانون پرورشی کودکان بودم خیلی دوس دارم که این کارو انحام بدم از شادی بجه ها وسوالاتشون راجع به قصه خیلی خوشحال میشدم اما الان نمیدونم از کجا شروع کنم توی یه شهر غریب وبلاتکلیفم ویا به تنهاییم فکر میکنم ویه سوالات عحیبی میاد تو ذهنم درصورتی از درون یه شدت علاقه دارم که واقعا وارد اجتماع بشم

ستاره
    مشارکت کننده

عزیزم
    اولا باید روی خودت و خود باوریت کارکنی
    تا وقتی از شرایطی که توش هستی راضی نباشی و بگی من غریبم تو شهر غریب نمیشه واقعا اونچه که واقعا مناسبت باشه اتفاق بیفته
    تو با این حس بلاتکلیفی همین الانم اگر وارد شغلی بشی دو روز بعدش ازش خسته میشی و بازم از شرایط ناراضی….
    بخاطر چیزهای که الان داری شکرگذاری کن
    با همین بیکار بودن هم حس خوبی به خودت و شرایطت داشته باش

وقتی حالت خوب باشه چیزهای مثبتی میاد تو ذهنت
    توی روی خودت و عزت نفست کار کن
    بعد خودتو میشناسی و دقیقا میفهمی چه کاری رو دوس داری
    و کم‌کم کائنات هم‌متوجه فرکانسات میشه و تو شاهد اتفاقات خوب و پیشنهادهای کاری میشی

HAmedeh95
    مشارکت کننده

ممنونم از بچه های عزبز که اینقدر صبورانه جواب میدین ان شالاه مثل فرکانس خونه بیام هنین جا ازرشغلم ومنبع درآمدم بگم خیلی دوستتون دارم وان شالاه یه روزی هممون در کنار دنیا دورهم جمع بشیم ویرشار از شادی سلامتی وثروت باشیم

Mo1353
    مشارکت کننده

موفقیت در ذهن خو دتو هست.هر وقت دورنمای موفقیتت رو دیدی و ایمان صد در صد داشتی که حتما به هدف و خواستت میرسی کائنات شرایط و آدمها و موقعیتهایی رو سر راهت قرار میده که مدار خواسته و هدفت با اون شرایط یکی میشه و در نهایت اون خواسته به عینیت برسه و تو ببینیش.

Mari1997
    مشارکت کننده

سلام عزیزم شما هرجا که باشید براتون کار هست مهم باورهاى شمانسبت به خودتون و اعتماد به نفستون که باید روى اونا کار کنید مطمئن باشید یک روز به همین نیت که شغل مناسب پیدا کنید برید بیرون میبینیدکارهاى بهترى حتى جلوترن قرار میگیره که اگه هرروز ازاونجا رد میشدید نمیدیدین

Nasim.m
    مشارکت کننده

سلام تازه باهاتون اشنا شدم و انگار تا الان در مدار نبودم که اینجا رو بررسی کنم .یک سوال :من ۲۰ ساله در شغلی که یک زمانی ارزوش رو داشتم مشغولم ولی علارغم تلاشی که دارم ولی هنوز اعتماد به نفس لازم رو ندارم .دبیر هستم و یک زمانی ارزو داشتم با دانش اموزام روابط عالی داشته باشم .کلاسای خصوصی مختلف اینکه تدریسم عالی باشه که البته این رو میشنوم که خوبه ولی درآمدم عادیه و هنوز به جایگاهی که ارزوش رو داشتم نرسیدم گاهی فک میکنم شاید رسالتم چیز دیگه ای بوده روانشناسی هم دوست داشتم ولی در خانوادهشته انسانی انگار پذیرش نداشت .جدیدا به فکر بازنشستگی قبل از موعد افتادم ….میشه راهنمایی ام کنید .علارغم گوش دادن زیاد اینطور مطالب ولی میزان جذبم پایینه
    چرا خطا داد؟؟!!!!!

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.