در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Raha29
    مشارکت کننده

سلام من کارها ومهارت های زیادی یادگرفتم و همه شونم با حس خوب یادمیگرفتم و انجام می‌دادم اما توی کار با سختیاش که مواجه میشدم و مسئولیت هایی که بهم استرس میداد وخستگی های جسمی باعث می‌شد ادامه ندم الان خیلی استرس دارم که این همه زمان گذاشتم و مهارت های مختلف و یادگرفتم و درس خوندم ولی هیچ شغلی نمیتونم انتخاب کنم که هم راحت باشه هم درآمد داشته باشه و همش درجستجوی رسالت شغلیم بودم و میگفتم اینا نیستن جون خیلی درگیرم میکنن میخوام بپرسم کارم درست بوده ؟ مادرم میگه تنبلی و زود بیخیال میشی اینهمه کار یادگرفتی و انرژی گذاشتی بی‌فایده واقعا سردگمم واقعا رسالت شغلی دارم من ؟ هرآدمی داره ؟ یا باید یکی از همین مهارتارو میگرفتم و سختیاشو تحمل میکردم و دووم می آوریم تا به پول می‌رسیدم،آیا رسالت شغلی همونیه که خیلی برا اون شخص راحته و مثل جزئی از زندگیشه و راحت ازش پول درمیاد؟ خیلی حس بدیه ممنونم که کمک میکنین

ياسمين
    مدیر

سلام ، از بين اين مهارتها و كارهايى كه ياد گرفتى كدومو بيشتر از همه دوست دارى كه حتا بتونى بدون درامد هم انجامش بدى؟يا ايا چيز ديكه اى هست كه خيلى علاقه دارى ؟ از اون كارى كه عاشقشى مى تونى درامد هم كسب كنى…. احساس لياقت و اعتمادبنفست رو بيشتر كن

Raha29
    مشارکت کننده

یاسمین خانم مساله اینه همه شونودوست دارم ولی چالش های روحی وجسمی مسیر هرکدوم باعث میشه بگم نه این نیست حتما ومیرم سراغ یه چیز دیگه بعد که واردش میشم و یادش میگیرم میگم حتما اینم نبوده که خسته میشم ، رسالت شغلی باید راحت باشه برام و راحت هم پول ازش دربیاد واسه من ، نمیدونم مسیرم درسته که ولش میکنم ؟ واقعا موندم چیکار کنم ؟ جدا ازشنیدن فایل های اعتماد به نفس چه باوری رو باید توی خودم پرورش بدم که حس لیاقتم رشد کنه؟ ممنون از همراهیتون

ياسمين
    مدیر

عدم قدرت تصميم گيرى ت هم بخاطر عدم اعتمادبنفسته….
    هر كارى چالشهاى خودش رو داره بايد انقدر قوى بشى كه بتونى از پس اون چالشها بر بياى
    درضمن قانون تكامل بايد رعايت بشه. درامد تو نمى تونه يباره زياد بشه پس اونى كه بيشتر از همه دوست دارى شروع كن ، صبور باش ، حس و حالت رو خوب نگهدار تا به درامد خوب برسى

Raha29
    مشارکت کننده

ممنونم ازتون

ياسمين
    مدیر

??

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.