صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول شروع کار و رسالتم .

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    samim_af
    مشارکت کننده

سلام . من چندین دوره شرکت کردم از چیزهایی که علاقه دارم دوره های مهارتی که اموزششونو خریدم شمع سازی و ساخت زیور الات که برای کار انلاین چون کار انلاین خیلی علاقه دارم ولی انداختم گوشه چون دانشجو ام و هنوز پول تو جیبی میگیرم از خونوادم . ولی میتونم یک شمع بسازم میتونم یک دستبند بسازم ینی از کم میتونم شروع کنم .
    من رشته تحصیلی ام مهندسی صنایع غذاییه و جدیدا دانشگاه برامون کلاساب مهارتی گذاشته آموزش تولید قارچ و یا آموزش تولید زعفران 🥲
    من تصمیم گرفتم قارچ رو شرکت کنم و تو مسیر تولیدشو فروشش و بازار قرار بگیرم و یچیزی ام یاد بگیرم ..
    اما مسعله اصلیم اینه که من هم دوتا دوره شمع و ساخت زیور الاتو دارم اینم اضافه شه چیکار باید بکنم 🥲همزمان هم نمیشه هم ذهنم اذیت میشه از عدم تمرکز چون همشون باهم بهم میریزه منو
    از ی طرف فکر اینکه انقد شرکت کردمو استفاده نکردم اذیتم میکنه رو هم شدن .ممنونم راهنماییم میکنی 🤍🤍

Monakahvand
    مدیر

سلام عزیزم،میتونی یکی از اونها رو شروع کنی تا نتیجه ای بهتون بده
    اینکه به خودتون بابت بقیه دوره‌های آموزشی احساس گناه بدین درست نیست و باید این حس رو متوقف کرد. چون اونها تجربه هایی هستند که میتونید تو زمان دیگه ای داشته باشین و چیزی از دست نمیره ، مهم احساس خوبیه که تو کار باید داشته باشید، بقیه مسیرها به وقت خودش میان سراغت، وقتی فرکانست آماده‌ی اون تجربه باشه،

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.