در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Moonlight
    مشارکت کننده

سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه
    به نظرتون شروع کردن رابطه ای که حس میکنی با طرف تفاوت فرکانسی زیادی داری خوبه؟درسته یه زمانی خوشم میومد ازش و فک میکردم رابطه خوبی میشه،ولی الان حس میکنم کار اشتباهیه وارد رابطه شدن و عمیق ترین نقطه ی قلبم میگه اشتباهه و فرکانس تو از ایشون بالاتره،این به معنی اینه ک من به خودم مغرور شدم و فک میکنم بهترم ازش؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر با تنهايى خودت حال ت خوبه ، همين روند رو ادامه بده تا كسى توى مسير زندگى ت بياد كه باهات هم فركانسه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.همیشه به حست توجه کن
    اگه حس وحال خوبی باهاش نداری قطعا اشتباهه که وارد رابطه بشی
    ولی اینم بدون که همه ی ما یکی هستیم یک روح در جسمهای مختلف فقط بعضیهامون بیشتر درگیر نیروهای تاریکی میشیم وارتعاشمون میاد پایین
    پس هیچکس از هیچکس بهتر وبدتر نیست
    فقط خودتی که تصمیم میگیری با چه کسایی رابطه داشته باشی که با تو هم فرکانس باشن وباعث رشد بیشتر تو بشن.

Nastaran123
    مشارکت کننده

فاطمه جان از کجا میشه به احساسمون اعتماد کنیم گاهی وقتها میتونه نداشتن حس خوب توی رابطه از عدم لیاقت خودمون باشه یا ترس باشه مثلا از تجربه های قبلی پس چطوری میشه به حسمون اعتماد کنیم ؟ گاهی حس میکنیم ترس و عدم لیاقت هست که باعث میشه از رابطه با اون آدم لذت نبریم گاهی حس میکنیم اون آدم آدم هم فرکانس و درستی نیست به کدوم حس باید اعتماد کرد ؟ به نظرم امکان نداره اگر روی خودمون عمیقا کار نکرده باشه آدم درست رو جذب کنیم اگه خودمو دوست ندارم آدمی رو جذب میکنم که منو دوست نداره حتی اگر بهم بگه دوست دارم حتی اگر به ظاهر اینطور باشه درسته ؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .هر کسی خودش متوجه احساسش میشه
    خوب نبودن حست زمانی به خاطر احساس عدم لیاقت میشه که طرف مقابلت همه ی معیارهاتو واسه رابطه داشته باشه و تو دوست داری باهاش وارد رابطه بشی، ولی چون خودت رو لایق نمیدونی فکر میکنی از اون آدم کمتری و حست خوب نیست.
    اما گاهی میبینی خودت حس لیاقت خوبی داری وعشق زیادی به خودت داری ولی طرف مقابل جوری نیست که تو دلت میخواد ینی حس میکنی باهاش نمیتونی حس خوبی بگیری یا معیارهای تو رو نداره اونوقته که میفهمی با تو هم فرکانس نیست
    پس همه چی به شناخت خودت از خودت بستگی داره

قطعا حس خوب اینه که وقتی به اون آدم واون رابطه فکر میکنی، قند توی دلت آب بشه و انقدر لبریز عشق به خودت باشی که با اشتیاق زیاد بخوای باهاش وارد رابطه بشی تا این زیادی عشقت رو که سر ریز شده به طرف مقابلت بدی ومتقابلا همون عشق رو دریافت کنی.
    آیا حست اینه؟

Nastaran123
    مشارکت کننده

اوایل آره هرچند با ترس از اشتباه کردن بعدش اوایل رابطه بیشتر بخش هورمونی

مشکل من از جایی شروع شد که اون رابطه جدی نمی‌خواست به برچسب و اتیکت اعتقادی نداشت براش مهم آرامش توی رابطه بود و دوست داشتن یه مدتی منم با این موضوع موافق بودم بعدش فهمیدم نه چون حتی بین خودمون هم منو دوست خاص خودش میدونست نه دوست دختر همه ی معیار های که من میخوام رو داره به جز این قضیه

Nastaran123
    مشارکت کننده

این حس رو خیلی زاد قند توی دل آب شدن رو به مدت طولانی برای اولین رابطه تجربه کردم که از راه دور بود باز هم هورمونها بودن اشتیاق به دیدن کسی که دو سال فقط از راه دور ارتباط داشتید که بعدش هم آدم سمی از آب در اومد و رابطه رو تموم کردم

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.