در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    Mina Keshmir
    مشارکت کننده

سلام سال نو مبارک
    من تابستان سال ۹۷ با همسرم آشنا شدم و با هم زندگی میکردیم و الان یک ماهه ازدواج کردیم.
    در سال ۹۷ قبل از اشنایی با همسرم با دنیا اشنا شدم و فایلهاش رو گوش میکردم و انرژی زیادی در من زنده شد. کم کم دیگه به فایلها اهمیت ندادم و اموزش دیدن رو متوقف کردم. در نهایت به الان رسیدم. حال دلم خوب نیست و اصلا شکرگذار نیستم و به شدت اطرافیان روی من تاثیر میزارن و همسرم خیلی از من ناراحته و رابطمون مثل روزهای اول نیست و ایگو و منیتم بسیار زیاد شده جوری که در برابر نشونه ها هم مقاومت دارم. اون آدم بسیار اگاهی هست و من هم در مسیر اگاهی بودم ولی الان منحرف شدم و این نقطه اشتراک( یعنی اگاهی )که باعث علاقه و کشش بینمون بود به همین دلیل کمرنگ شده و من پر از غرور و منیت موندم با خودم و به شدت ترسیدم جوری که از اضطراب دچار تهوع میشم. از چه نقطه ای باید شروع کنم؟ دیروز توی تنهایی خودم قلبم بهم گفت از خوبیهای همسرم بنویسم و اینکارم کردم و حسی در من بیدار شد. امروز مجددا حال بد با شدت بیشتر رو تجربه کردم و من بشدت ترسیدم. لطفا کمکم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام بله نوشتن خصوصيات مثبت زندگى ت و همسرت و شكرگزارى بابت داشته هات خيلى خوبه ولى بايد ادامه دار باشه هر روز بايد اين كار رو بكنى
    خوشحال باش كه تلنگرى شده براى اينكه دوباره به اين مسير برگردى.. از اولين فايل رايگان شروع كن به گوش دادن

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.