در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Saminhoho
    مشارکت کننده

سلام
    من همیشه آدم تلقینی بودم برای بیماری، طوری که هیجوقت هیچکس منو جدی نمیگرفت? تو این ۶ماهی که با دنیا جون آشنا شدم خیلی خیلی بهتر شدم و همه تعحب کردن. فقط اینکه من نمیتونم به سینه هام نگاه کنم و خودم معاینه کنم و وارسی کنم همونطور میگن هرماه باید انجام بشه. همش میترسم چیزی بیاد زیر دستم و بترسم? بنطرتون خودمو مجبور کنم یا رها کنم ؟ این استرس معاینه را خیلی دارم میخوام انجام بدم و با این قسمت از بدنم آشتی کنم ولی نمیشه!??

ياسمين
    مدیر

نترسى چيزى نمى شه. اگر سخته برات دكتر برو.

Soheylanori
    مشارکت کننده

سلام یک تجربه شخصی من کیست سینه داشتم وغده خوش خیم هرششماه بایدمیرفتم سونوولی ازوقتی بادنیاجون اشناشدم وبااعضابدنم شروع به حرف زدن کردم نازشون کردم وتکرارمن باتمام جهان درصلح هستم عشق ارامش وسلامتی روازهمه جهان دریافت میکنم وبه همه بدنم هدایت میکنم رودرحالی که دست راستم روی قلبم تکرارمیکنم وهمچنین موزیک درمانی روصبح وشب دنبال میکنم ازدردوبیماری رهایی پیداکردم توخودت دعوتش کردی پس میتونی بیرونش کنی ایمان وباورداشته باش که بزودی سلامتیت روبدست میاری من هرهفته دکترمیرفتم انواع واقسام بیماریهاروداشتم ولی خداروهزاران بارشکرکه حالم عالیه درضمن اینکه اصلانبایدمتمرکزبشی روی مشگل سینت تودفترشکرگزاریت هرروزبابت سلامتیت شکرگزاری کن وبنویس خدایاشکرت که نورتوتابیده به تک تک سلولهای بدنم خداروشکرکه همیشه سالم وسلامت وپرانرژیم

Saminhoho
    مشارکت کننده

سپاس عزیزم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.