سلام شب بخیر
من سه ماه پیش با یه آقایی که ۴ سال از خودم کوچیکتر بود تو یه مهمونی آشنا شدم و بعداز اون وارد رابطه شدیم که از همون اول میگفت که من یه رابطه ی کامل میخوام و که توش همه چی باشه و من چون تو رابطه هام سکس نداشتم و از طرفی پسر خوبی معلوم میشد گفتم باید زمان بدی و بیشتر بشناسمت ، تو همون قرارای اول ما رفتیم باغ و مشروب خوردن و تو مستی با من سکس کرد، من اون لحظه اوکی بودم ولی بعدش نه، بعد چند وقتم سر یسری مسائل دیگه تموم شد، حالا من دارم از حس بی ارزشی و حس اینکه چقد راحت بدست اومدم و با خودشون الان چی فکر میکنن دارم اذیت میشم، من واقعا فکرشم نمی کردم که انقد زود این موضوع اتفاق بیفته ، حالا من چطوری میتونم بااین موضوع کنار بیام چطوری مسئولیت کارمو به عهده بگیرم چطوری خودمو آروم کنم؟ فقط خواهش میکنم یه جواب دقیق تر بهم بدین نگین فایلای اعتماد به نفس گوش کن یا روی عزت نفس و خود باوریت کار کن چون دارم گوش میکنم و تمرین میکنم ولی با وجود گذشت دوماه برای هِی تازه تر میشه
ممنون?
سلام. باور عميق غلطى از قديم دارى كه به تو حس بى ارزشى مى ده و طبق اين حس ، اتفاقات رو تجربه مى كنى….و اگر نخواى تغيير كنى ، اين احساس گناه و عذاب وجدان اتفاقات بد بعدى رو برات مياره. خودت رو ببخش
اگر واقعا تماااام فايلها رو گوش دادى و تمرينات رو انجام دادى ، وقت كوچ با دنيا بگير
سلام كاري كه تو گذشته كردي اون لحظه بهت حس خوبي داده و تمام، ديگه الان به چراش فكر نكن كه راحت به دست اومدم چون تمام اينها باورهاي غلط جامعه است و از اين اتفاق فقط به عنوان يه تجربه استفاده كن و خودت رو سرزنش نكن و به خودت بگو ناز شستم اگر هم اشتباه كردم من انسانم حق اشتباه كردن دارم