سلام یاسمین خانم چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین ??
۱) من تو کوچینگم جمله من از خودم مطمئن هستم و من با اراده هستم دارم ولی درکش نمیکنم نمیفهمم ینی چی اگه میتونی راهنماییم کن ?
۲) دنیا جان به من توی آخرین کوچینگ مراقبه جاپا پیشنهاد داد و بر اساس پولی که دارم باید بین کوچینگ و مراقبه یکی انتخاب کنم از دیشب کلی حس سردرگمی بهم دست داده
۳) توی مراقبه جاپا میشه در مورد مسائل زندگی و شخصی هم سوال کرد ؟ ویسش گوش دادم یه کم مبهم هست برام
۴) طی پنج شیش ماه گذشته تا الان حدود چهارتا کوچینگ من داشتم و بهتر شدم اما حس میکنم تمرین هام باید بیشتر انجام بدم ، میشه تا وقتی پول دستم میاد همش همون ها تکرار کنم ؟ (کلا فکرم درگیر شده ?)
درگیر حس نبود خدا و عدالتش و نبخشیدن یسری آدم ها و غم عظیم باشکوهی هستم و عطش زیااااد به تنهایی دارم
با این حالت شما جاپا پیشنهاد میدین ؟ و اینکه توی جاپا چجوری میخان ذکر ها تخصصی خودم بهم بدن ولی از تضاد ها و زندگیم خبر ندارن ؟
خودم یه چیزی درونم میگه جاپا و از طرفی میترسم که بعد پولم گیر نیاد دیگه کوچینگ بگیرم
بله توى جاپا مشكلت رو مطرح مى كنى ولى مثل كوچينگ نيست كه يك ساعت سوال و جواب بشه. بر اساس نياز و تضادت بهت ذكر داده مى شه
خودت بايد تصميم بگيرى كدومو مى خواى