در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Sona1380
    مشارکت کننده

سلام یاسمین خانم چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین ??
    ۱) من تو کوچینگم جمله من از خودم مطمئن هستم و من با اراده هستم دارم ولی درکش نمیکنم نمی‌فهمم ینی چی اگه میتونی راهنماییم کن ?
    ۲) دنیا جان به من توی آخرین کوچینگ مراقبه جاپا پیشنهاد داد و بر اساس پولی که دارم باید بین کوچینگ و مراقبه یکی انتخاب کنم از دیشب کلی حس سردرگمی بهم دست داده
    ۳) توی مراقبه جاپا میشه در مورد مسائل زندگی و شخصی هم سوال کرد ؟ ویسش گوش دادم یه کم مبهم هست برام
    ۴) طی پنج شیش ماه گذشته تا الان حدود چهارتا کوچینگ من داشتم و بهتر شدم اما حس میکنم تمرین هام باید بیشتر انجام بدم ، میشه تا وقتی پول دستم میاد همش همون ها تکرار کنم ؟ (کلا فکرم درگیر شده ?)

ياسمين
    مدیر

سلام ، اون جمله يعنى به تواناييهاى خودم ايمان دارم و مى دونم كه هركارى و هر چيزى رو بخوام ، بدست ميارم

بله براى تو جاپا بهتره ولى درمورد مسايل شخصى زياد صحبت نمى شه . ذكرهاى مربوط به خودت رو بهت مى دن

بله تمرينهاى قبلى ت رو ادامه بده

Sona1380
    مشارکت کننده

درگیر حس نبود خدا و عدالتش و نبخشیدن یسری آدم ها و غم عظیم باشکوهی هستم و عطش زیااااد به تنهایی دارم
    با این حالت شما جاپا پیشنهاد میدین ؟ و اینکه توی جاپا چجوری میخان ذکر ها تخصصی خودم بهم بدن ولی از تضاد ها و زندگیم خبر ندارن ؟
    خودم یه چیزی درونم میگه جاپا و از طرفی میترسم که بعد پولم گیر نیاد دیگه کوچینگ بگیرم

ياسمين
    مدیر

بله توى جاپا مشكلت رو مطرح مى كنى ولى مثل كوچينگ نيست كه يك ساعت سوال و جواب بشه. بر اساس نياز و تضادت بهت ذكر داده مى شه
    خودت بايد تصميم بگيرى كدومو مى خواى

Elham1349
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر اگر یه سوال شخصی در مورد خود دنیا جون داشته باشم از کجا وازکی باید بپرسم

Elham1349
    مشارکت کننده

میبخشید به سوال من پاسخ ندادین؟

ياسمين
    مدیر

سلام ، جايى براى سوال شخصى نيست

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.