سلام. من الان 4ساله درگیر جوشهای بزرگ و دردناکم،مشکل رو پیدا کردم از کجا آب میخوره، اینکه شکرگزار نبودم و همیشه شاکی بودم، وناله میکردم که چرا من پوستم سبزه س، و زیباییهایی که دارم رو نمیدیدم. ولی الان دارم تمرکز میکنم روی داشته هایم، و سعی میکنم که پوستم رو دوست داشته باشم. باورهای غلطم رو هم شناختم. فقط چطور تغییر بدم اونارو. تا پوستم به سلامت کامل برسه.
سلام. راههاى تغيير باور بطور كامل توى فايلهاى رايگان توضيح داده شده. يكى شون اينه كه توجهت رو از روى جوشها بردارى. يعنى ؛ دايم توى آينه دنبال جوش نگردى ، درموردشون حرف نزنى ، سرچ نكنى …. فايلهاى سلامت رو هم گوش كن تمرين دارند.
سلام.باورهای غلطت رو بنویس وبرعکسشون کن ودرستشون رو روبروش بنویس و۵ یا ده مورد از باورهای درستت رو بچسبون به آینه ودرودیوار وصفحه گوشی وهرجایی که ناخودآگاه چشمت بهشون بخوره تا به مرور باورهای جدید در ذهنت ثبت بشه.
یه راه دیگه برای تغییر باور کسب آگاهی از طریق گوش دادن به فایلها به خصوص فایلهای اعتمادبه نفس با تکراروتداوم وصبوری.
در صفحه اینستا دنیا جون لایوی به نام لایو آموزشی تغییر باورها هست خیلی کمکت میکنه حتما نگاه کن.