• این موضوع 12 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست moji2117 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 13 نوشته (از کل 13)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

سلام چند سالیه‌ که وقتی موقع دانشگاه هم بود سر کلاس خمیازه میکشیدم و چشمام اشک میاد اما الان بهش بیشتر توجه میکنم فکر میکنم بیشتر شده در حالی که خمیازه یه کار کاملا غیر ارادیه مشکل خواب ندارم تا به حال دکتر نرفتم به این خاطر ؛یعنی نمیخام برم
    یکم داره عصبیم میکنه ؛ نمیتونم بهش توجه نکنم هم گاهی اوقات باعث خجالت م میشه
    موقعی که باد به صورتمم میخوره از چشمام اشک میاد یا کتاب میخونم هم اشک هم خمیازه
    چیزایی مثل استرس و اکسیژن نا کافی یا بی تحرکی هم میتونه باعث شدتش بشه اما نمیدونم چیکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. درسته علتش اينه كه كانون توجهت شده براى همين بيشتر و بيشتر به زندگى ت دعوتش مى كنى… بايد حواس خودت رو با چيز ديگه اى پرت كنى و يا يه كار فيزيكى مثل شانه كردن مو انجام بدى ….

moji2117
    مشارکت کننده

نیاز به دکتر رفتن نیست ؟!درسته یاسمین خانم میشه بیشتر توضیح بدین اما مثلا موقع رانندگی یا سرکلاس حضوری چیزی میرم یا مثلا دارم با یکی صحبت میکنم اذیت میکنه چی کار میتونم انجام بدم ؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .ورزش میتونه کمکت کنه هر حرکت بدنی یا هر فعالیتی که دوست داری میتونی با انجامش توجهت رو از چیزی که نمیخوای برداری
    و باورهایی که حال خوبی بهت نمیدن کنار بذار باورهایی که میخوای رو جایگزینشون کن
    مثلا هر موقع باد به صورتم میخوره اشک و خمیازه میاد سراغم این باور که بهت حس خوبی نمیده کنار بذار و هر موقع اومد توی ذهنت به جاش باور درستش رو بگو که مثلا هیچ عامل بیرونی روی من تاثیری نداره و من شاداب و سرحال هستم
    که البته باورهای جدید با تکرار مداوم تثبیت میشن

ياسمين
    مدیر

توى حرفه دندانپزشكى يه تكنيك هست ؛ موقع تزريق ماده بى حسى براى اينكه حواس بيمار از درد سرسوزن پرت بشه ، مى شه يه نيشگون كوچك از مثلا دست بيمار گرفت ، يا مثلا يه نقطه ديگه صورت بيمار رو با دست كمى فشار داد.
    اين باعث مى شه كه ذهن گول بخوره و نفهمه چى مى گذره. تو هم مى تونى امتحانش كنى تا توجهت از اشك ريزش برداشته بشه

moji2117
    مشارکت کننده

چه جالب یاسمین خانم مرسی چشم امتحان میکنم
    خیلی ممنونم فاطمه خانم؛ ورزش میکنم اما تو هر شرایطی نمیشه ورزش رو انجام داد مثلا رانندگی با یکی رو در رو صحبت کردن کتاب خوندن با گوشی صحبت کردن …

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم عزیزم.منظورم این بود که ورزش یا مدیتیشن رو توی برنامه روزانه داشته باش
    دنیا جون یه جمله داره که میگه اگه موضوعی خیلی برات مهمه اتفاق بیوفته بیخیالش شو
    بهترین راه اینه که رهاش کنی و خودتو بابتش سرزنش و قضاوت نکنی.
    رها کردن سخته اما شدنیه هر موقع اومد توی ذهنت دوباره سریع حواست رو به چیز دیگه پرت کن

Saminhoho
    مشارکت کننده

عزیزم یه چکاپ برو شاید با قرص آهن یا آمپول نوروبیون بهتر شدی، تلاش در جهت بهتر شدن هم مهمه. یه آزمایش و چکاپ رفتن اشکالی نداره. من خودم همیشه خواب آلود بودم رفتم آزمایش فهمیدم بااینکه کم‌خونی ندارم ولی فقر آهن داشتم و ویتامین دی، با مصرف مکمل، پیاده روی صبحگاهی و رقص و حال خوب خیلی خیلی اوضاع بهتر شده

moji2117
    مشارکت کننده

زنده باشید
    اتفاقا من با بیخیال شدن و رها کردن یک روز مونده به سال تحویل ماشین خریدم در حالی که یه ماه قبل عید ۱/۸ اون پول رو نداشتم و تازگی دو ماهی سر کار رفتم
    چشم حتما دستتون درد نکنه ?

moji2117
    مشارکت کننده

چکاپ کلی ؟؟ مرسی ممنونم من چکاپ دادم پارسال هر چی گفت قبول نکردم گفت قرص فشار بخوری کلسترولت بالاس و کلی چیز دیگه بهش گفتم قبول نکردم و قرص ها رو نگرفتم خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومده از اون روز به بعد هم ورزش میرم هفته ای چند بار

Saminhoho
    مشارکت کننده

هر طور صلاح میدونین ولی دنیا جون همیشه میگن تا باورها قوی نشدن و آماده نشدین به حرف دکترها گوش بدین و داروتون را مصرف کنید تا قوی بشید

moji2117
    مشارکت کننده

چشم مرسی خیلی ممنونم ?

در حال نمایش 13 نوشته (از کل 13)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.