• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    Mariye
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون یه داستان عجیب و شگفت انگیز برای من که خیلی برام مهم بود خواستم با دوستان و هم قبیله های عزیزم در میون بذارم اینه که من چند ماه پیش بخاطره مشکل عادت ماهانه به دکتر مراجعه کردم و دکتر به من گفت که کیست های زیادی دارم که باید درمان بشه من اون زمان اصلا اهمیت ندادم یعنی انقدر که خودم رو دوست نداشتنی میدیدم اهمیت به حرف دکتر ندادم و دارو هاش رو تهیه نکردم .اگر خاطرتون باشه حدود ۲ ماه پیش به شما پیام دادم و گقتم که بیش از حد چاق میشم وشما به من گفتین مشکل از کمبود اعتماد بنفس از جایی ک آموزه ای شما خیلی خیلی عالی بود من یاد گرفته بودم از خود خدا جواب سوالاتم رو بگیرم و مدام از خودش میپرسیدم دلیل حال بد من چیه چرا دوباره استرس ها برگشتن چرا تپش قلب دارم چرا بیخود چاق میشم … تا اینکه یک شب جای دعوت شدیم توی اون مهمانی خانم ها دور هم جمع شدن و یکی از دوستان در مورد کیست صحبت کرد همون لحظه لامپ مغزم روشن شد و یادم افتاد به مشکل کیست خودم .دنیا جون خدا شاهده بلافاصله فردا اون شب رفتم دکتر و سونوگرافی کردم و دکتر بهم گفت ک کیست ها بزرگ شدن و دلیل نا ارومی و چاقی من کیست ها بودن .کوتاه کنم حرفم رو بعدا ز استفاده ۱۰ روز از دارو ها معجزه ها شد حال من خیلی خیلی بهتر شد و مشکل پوست و اضافه وزنم تا حد عالی بهتر شد و استرس ها روز به روز کمتر میشن .خواستم ازتون تشکر کنم و بگم چقدر از خدا سپاسگذارم که استاد بینظیری چون شما رو سر راه من قرار داد .از آموزه های عالی شما ممنونم خیلی خیلی زیاد شکر میکنم یخاطره وجودت عشق جانم ?????

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.