صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › سلامتی
- این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 5 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
31/خرداد/1400 در 15:11 #41669
SaharZ
مشارکت کنندهسلام به همه و یاسمین جون
من تو ماه اول بارداری هستم از وقتی باردار شدم احساس استرس و افسردگی دارم
میشه لطفا راهنماییم کنید برای کنترل استرسم چیکار کنم ؟ سابقه افسردگی و خوردن دارو دارم
ولی الان نمیتونم دارو بخورم و باید خودم حال خودم و خوب کنم از امروز صبح شروع به گفتن امنیت و آرامش کردم
یاسمین جون راهنماییم میکنی چه کنم که حال درونم خوب بشه و از دوستان اگه کسی تجربه مشابه تو بارداری داره کمکم کنه ممنون میشم31/خرداد/1400 در 15:15 #45039ياسمين
مدیرسلام. ليستى از چيزايى كه حال ت رو خوب مى كنه بنويس. هرچيزى. حتا ممكنه خوردن چايى يا خوندن يه كتاب باشه. باورت رو عوض كن. چون قبلا افسردگى داشتى دليلى نداره الان هم دچارش بشى چون تو اون آدم قبلى نيستى و آگاهيهاى جديد رو از دنيا ياد گرفتى
فايلها رو دايم گوش بده و خودت رو نوازش كن. مطمئن باش اين دوران به راحتى سپرى مى شه31/خرداد/1400 در 18:42 #45040SaharZ
مشارکت کنندهممنونم یاسمین عزیز
31/خرداد/1400 در 18:43 #45041SaharZ
مشارکت کنندهفقط یه مسئله ای هست یاسمین جون وقتی استرس دارم انگار هیچ چیز حالمو خوب نمیکنه اصلا نه میتونم غذا بخورم نه میتونم کاری کنم
دلهره م وقتی زیاد میشه اون لحظه رو نمیدونم چجوری ردش کنم31/خرداد/1400 در 18:45 #45042ياسمين
مدیرگفتن امنيت و آرامش رو ادامه بده. آروم مى شى
31/خرداد/1400 در 22:05 #45043SaharZ
مشارکت کنندهباشه عزیزم ممنونم ازت
31/خرداد/1400 در 22:06 #45044Fatemeh6761
مشارکت کنندهدوست عزیز اول اینکه به این فکر کن تو داری مادر میشی وقراره لحظه های قشنگی رو با به دنیا اومدن فرزندت داشته باشی پس باید آرامشت رو حفظ کنی .تو حتما خودت رو لایق دونستی که خدا یه موجود عزیز رو بهت داده پس خودت رو لایق آرامش بدون وباورغلط اینکه از زمانیکه باردارشدم استرس گرفتم رو عوض کن .به جاش این باور رو در ذهنت جایگزین کن که این حالتها به خاطر تغییر هورمونها هست وخیلی راحت از بین میره.زمانیکه دچار این حالت میشی از فضایی که هستی فاصله بگیر اگه توخونه هستی پیاده روی کن توی طبیعت یا به دوست یا کسی که بهت انرژی مثبت میده زنگ بزن یا آهنگ شاد بذار درهر صورت خودت رو از اون حالت دربیار ونگو نمیتونم کاری کنم بگو انرژی من وخدای من خیلی قویتر وبزرگتر از هر تضادی هست. من خودم با قدرت خودم میتونم حالمو خوب کنم.من هم مثل شما چندسال پیش دوسال قرصهای افسردگی واضطراب خوردم اما الان با اینکه هرازگاهی یه استرس کوچک میگیرم سریع موقعیتم رو عوض میکنم اگه خونه ام میرم بیرون.خودمو با چیزایی وکارایی که دوست دارم سرگرم میکنم.مطمئن باش این دوران به سلامت میگذره فقط باید قوی باشی وهمه چی رو به خدایی که محافظ تو هست بسپاری .اگه خیلی اذیت میشی میتونی از دنیا جون کوچینگ بگیری کمکت میکنه باورهای غلط واضطرابت رو به مرور از بین ببری.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.