در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    SaharZ
    مشارکت کننده

سلام به همه و یاسمین جون
    من تو ماه اول بارداری هستم از وقتی باردار شدم احساس استرس و افسردگی دارم
    میشه لطفا راهنماییم کنید برای کنترل استرسم چیکار کنم ؟ سابقه افسردگی و خوردن دارو دارم
    ولی الان نمیتونم دارو بخورم و باید خودم حال خودم و خوب کنم از امروز صبح شروع به گفتن امنیت و آرامش کردم
    یاسمین جون راهنماییم میکنی چه کنم که حال درونم خوب بشه و از دوستان اگه کسی تجربه مشابه تو بارداری داره کمکم کنه ممنون میشم

ياسمين
    مدیر

سلام. ليستى از چيزايى كه حال ت رو خوب مى كنه بنويس. هرچيزى. حتا ممكنه خوردن چايى يا خوندن يه كتاب باشه. باورت رو عوض كن. چون قبلا افسردگى داشتى دليلى نداره الان هم دچارش بشى چون تو اون آدم قبلى نيستى و آگاهيهاى جديد رو از دنيا ياد گرفتى
    فايلها رو دايم گوش بده و خودت رو نوازش كن. مطمئن باش اين دوران به راحتى سپرى مى شه

SaharZ
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین عزیز

SaharZ
    مشارکت کننده

فقط یه مسئله ای هست یاسمین جون وقتی استرس دارم انگار هیچ چیز حالم‌و خوب نمیکنه اصلا نه میتونم غذا بخورم نه میتونم کاری کنم
    دلهره م وقتی زیاد میشه اون لحظه رو نمیدونم چجوری ردش کنم

ياسمين
    مدیر

گفتن امنيت و آرامش رو ادامه بده. آروم مى شى

SaharZ
    مشارکت کننده

باشه عزیزم ممنونم ازت

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

دوست عزیز اول اینکه به این فکر کن تو داری مادر میشی وقراره لحظه های قشنگی رو با به دنیا اومدن فرزندت داشته باشی پس باید آرامشت رو حفظ کنی .تو حتما خودت رو لایق دونستی که خدا یه موجود عزیز رو بهت داده پس خودت رو لایق آرامش بدون وباورغلط اینکه از زمانیکه باردارشدم استرس گرفتم رو عوض کن .به جاش این باور رو در ذهنت جایگزین کن که این حالتها به خاطر تغییر هورمونها هست وخیلی راحت از بین میره.زمانیکه دچار این حالت میشی از فضایی که هستی فاصله بگیر اگه توخونه هستی پیاده روی کن توی طبیعت یا به دوست یا کسی که بهت انرژی مثبت میده زنگ بزن یا آهنگ شاد بذار درهر صورت خودت رو از اون حالت دربیار ونگو نمیتونم کاری کنم بگو انرژی من وخدای من خیلی قویتر وبزرگتر از هر تضادی هست. من خودم با قدرت خودم میتونم حالمو خوب کنم.من هم مثل شما چندسال پیش دوسال قرصهای افسردگی واضطراب خوردم اما الان با اینکه هرازگاهی یه استرس کوچک میگیرم سریع موقعیتم رو عوض میکنم اگه خونه ام میرم بیرون.خودمو با چیزایی وکارایی که دوست دارم سرگرم میکنم.مطمئن باش این دوران به سلامت میگذره فقط باید قوی باشی وهمه چی رو به خدایی که محافظ تو هست بسپاری .اگه خیلی اذیت میشی میتونی از دنیا جون کوچینگ بگیری کمکت میکنه باورهای غلط واضطرابت رو به مرور از بین ببری.

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.